Wyświetl pojedynczy post
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2017, 22:40
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post

Jak dla mnie to dość wyraźnie napisałeś że u nas w klubie coś takiego ma miejsce. Dopiero kiedy inni chcieli żebyś podał konkrety to zacząłeś mieszać że niby nie o to ci chodziło. Daruj sobie takie posty bo to że ktoś macha łapami na murawie nie oznacza że za plecami robi koło dupy kolegom. Widzisz ich przez 90 minut raz w tygodniu a to za mało żeby wiedzieć co sie dzieje w szatni.
Nic takiego nie napisałem gościu. Niepotrzebnie może napisałem o tym machaniu rękami bo teraz masz się do czego podpinać. Uważam, że powinno się dać Drzazdze szanse i nie pozwolić wygom ewentualnie zniszczyć chłopaka a Ty lamentujesz jak stara baba, że kogoś oczerniam w klubie czy czegoś się doszukuję. Opanuj się.

Cytat:
Nie wiem czego ktokolwiek w Wiśle miałby zazdrościć Drzazdze? Brożek talentu ( ) czy Głowacki włosów? Podejrzewam jednak że lepiej będzie jak swoje spiskowe teorie zachowasz dla siebie.
Odpowiem i Tobie Śmieszku. Nie wiem jak potoczą się piłkarskie losy Krzyśka Drzazgi. Może skończy w okręgówce, może na zapleczu ekstraklasy, a może zostanie po prostu solidnym ligowym wyrobnikiem. Pamiętaj jednak, że jest to zawodnik młody, perspektywiczny i jeżeli wzniesie się na szczyt, to ja umieszczę sobie cytat z Ciebie w podpisie i to Ty staniesz się pośmiewiskiem. Pamiętaj, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni
Ostatnio edytowane przez Barti : 05.04.2017 o godz. 00:15.
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka
Gdyby to najczęstsze słowo polskie
Gdyby mama miała ...., to by była ojcem"
Odpowiedz cytując