Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2017, 02:42
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja się szczerze dziwię i dziwiłem od początku, że u nas prawdziwej szansy nie dostał. Nie raz widziałem jak takie firany ładował z dystansu, że łeb pęka. A cały czas go próbowali wrzucić na skrzydło, gdzie się nie nadawał. No nic, może w przyszłym sezonie
Co to znaczy, że nie dostał szansy? Równie dobrze można .......nąć, że sam nie wykorzystał swojej szansy i został dla własnego dobra przez klub wypożyczony... Albo jestesmy profesjonalistami i stawiamy na wynik i dobro drużyny albo bawimy się w kółko tetralne.
Ok, to czekamy i trzymamy kciuki by kopciuszek się s.......i ze chodów a w jego miejsce swoją szanse pokazania otrzymał dubler Krzysiu? No niech chłopak ma...młody jest a i życie go pewnie nie szczędziło. Z twarzy bardzo sympatyczny chlopak, uczynny i zawszę sąsiadom się kłania...same szóstki w szkole no i do tego Polak

Ja na orliku tez firany ładuje jak wszyscy pijani przeciwnicy juz lezą. To on nie moze ? Jedno ale. W TME juz nie wiszą firany na jebitnych okiennicach a sa małe okienka porośnięte pajęczynami. Zanim pomyśli jak je ściągnąć, to już zostajesz zaorany przez jednego czy drugiego drwala.

Inne tempo, inni przeciwnicy, inny poziom podejmowania decyzji.
Niech on tam sie lepiej uczy jak omijać przeszkody i kreowac sobie pozycje. Bo to ze umie strzelic wiemy, tylko niestety nikt mu na to w ekstraklasie nie pozwalał.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując