Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2017, 10:32
Nie, po prostu dla mnie debilizmem jest nazywać gościa najsłabszym, podczas gdy Brożek nawet sobie nie potrafił wykreować 1 dogodnej okazji.

Dla mnie to co pokazał Boguski wskazuje na jego dobrą formę, bo jak dalej będzie dochodził do sytuacji z taką łatwością to w kolejnym meczu zapakuje dwie bramy. Dla mnie to będzie pokłosie jego dobrej gry w tym okresie, dla ciebie wielkie zaskoczenie.

Jakbym miał go oceniać w skali 1-10 dałbym 6, obniżoną z ósemki za brak skuteczności pod bramką. A Brożkowi dwóję.

Możesz mówić, że jestem sajko fanem - nie, po prostu żenujące dla mnie było od dłuższego czasu jechanie po Boguskim, podczas gdy jest naszym najlepszym piłkarzem w ofensywie w tym sezonie i jednym z najlepszych w poprzednim sezonie. Po prostu jest to dziecinne, a ja nie cierpię hejterów i właśnie im na pochybel sieknąłem sobie avatara z podobizną Rafała.

Tu masz statystyki z tego sezonu :
Boguski 9 goli i 3 asysty
Małecki 6 goli i 4 asysty
Brlek 5 goli i 2 asysty
Brożek 5 goli i 2 asysty

Sezon 15/16 :
Brożek 14 goli i 3 asysty
Boguski 9 goli i 4 asysty
Wolski 4 gole i 7 asyst (pół sezonu)
Ondrasek 6 goli i 3 asysty (pół sezonu)
Guerrier 7 goli i 1 asysta

W sezonie 2014/2015 w klasyfikacji kanadyjskiej u nas był... jakie to zaskoczenie - trzeci. Popatrz, popatrz, a wtedy był taki nieudolny wg Ciebie, co nie?

Wyjaśnij czemu ze wszystkich naszych piłkarzy najbardziej obrywa się Boguskiemu. Od Ciebie również. Bierz też pod uwagę, że Boguski jest pomocnikiem a nie napadziorem, albo 10, bo w defensywie też sporo jakości daje, w przeciwieństwie do Wolskiego z Wisły (który teraz gra na skrzydle w Lechii i nie ma wolnej ręki w ofensywie - dlatego też nie notuje już takich statystyk) czy Guerriera, który o zadania defensywne w ogóle nie dbał.

Potrafisz?
Dla mnie to jest jakiś zajebisty fenomen.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.04.2017 o godz. 10:49.
Odpowiedz cytując