Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2017, 10:13
Zbierałem się i zbierałem, żeby coś napisać o tym meczu. Wreszcie się udało

Atmosfera meczu bajer, kibice bajer, tylko widowisko nie przystawało. Nie można napisać, że zagraliśmy źle, ale chwalić też nie bardzo jest za co. W pierwszej połowie byliśmy nieznacznie lepsi od kolejek, w drugiej gorsi.

Jeśli chodzi o indywidualne oceny.
Bardzo słabo Gonzalez i Brożek.
Słabo Stilić (jak na gościa, który gra tylko do przodu dwa niezłe podania z klepy na cały mecz to za mało).

Najlepsi na boisku Sadlok i Brlek, zaraz po nich Mały.

Mam problem z oceną Boguskiego. Facet potrafił się znaleźć tam gdzie trzeba 3 razy, uwolnić się od krycia tylko przy wykończeniu partaczył. Jakby dobrze wykończył, którąś z akcji zostałby bohaterem spotkania. Szkoda tych szans, chociaż trzeba pamiętać, że żadna z nich nie była sytuacją stuprocentową, conajwyżej dogodną. Powinien był chociaż jedną z nich wykorzystać, ale taka jest piłka. Raz pakujesz hat-tricka praktycznie z d.upy, raz nie chce wpaść. Nie zamierzam się nad nim pastwić jak coponiektóre sieroty tu.

Ze zmienników nikt mi nie zapadł w pamięć, chociaż przyznam, że po wejściu Lloncha odetchnąłem z ulgą, że przynajmniej nie stracimy. Brakowało nam w środku pola tego odbioru. Ja tam wolę Brleka na 10, to po prostu lepszy piłkarz od Semira. Bardziej uniwersalny.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.04.2017 o godz. 10:15.
Odpowiedz cytując