Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2017, 20:52
arti napisał(a):Wyświetl post
przestańcie się wygłupiać-heroiczne boje z półinwalidami z płocka i głiwic, w wawie nawet nie pierdnęliśmy, a Wy cali w skowronkach.
Obyście za tydzień-dwa i później nadal mieli powody do pisania takich bajek, tym razem po spokojnych i pewnych wygranych.
Jak mnie tacy ludzie rozwalają, brak mi słów

Napiszę wprost - to co piszesz, to mitomania. Przykładowo z Legią nie mogli zagrać nasi podstawowi napastnicy, skończyło się 0-1, Zachara mógł strzelić bramkę am mecz był bardzo dobry w naszym wykonaniu. Ty oczywiście oglądałeś inny.

W Płocku i Gliwicach są półinwalidzi, jasne. Płocczanie co prawda zremisowali z Legią i wygrali z Zagłębiem i Jagiellonią, ale to wszystko też paralitycy. Piast po meczu z nami wygrał dwa kolejne, ze Śląskiem i Arką, ale w sumie też paralitycy. Jaki to pech, że za poprzednich trenerów często od takich półinwalidów dostawaliśmy w czapę.

Fakty są następujące: Kiko bronią wyniki i wysoka kultura gry po tym jak zaczął prowadzić drużynę. Masz prawo uważać inaczej, ale obawiam się że jesteś w mniejszości. Ja osobiście widzę bardzo dużą poprawę względem Moskala, Pawłowskiego, Wdowczyka i Sobolewskiego. Nazywanie naszych wyników fartownymi świadczy o bardzo słabym rozumieniu tego co się na boisku dzieje. To, jak strzelamy bramki z kontry nie jest przypadkowe, po kilku meczach da się zauważyć pewne schematy. Nasza gra obronna też bardzo się różni.

Ale rozumiem, za Kazia Moskala to by były zajebiste remisy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując