arti napisał(a):

przestańcie się wygłupiać-heroiczne boje z półinwalidami z płocka i głiwic, w wawie nawet nie pierdnęliśmy, a Wy cali w skowronkach.
Obyście za tydzień-dwa i później nadal mieli powody do pisania takich bajek, tym razem po spokojnych i pewnych wygranych.
|
Jak mnie tacy ludzie rozwalają, brak mi słów
Napiszę wprost - to co piszesz, to mitomania. Przykładowo z Legią nie mogli zagrać nasi podstawowi napastnicy, skończyło się 0-1, Zachara mógł strzelić bramkę am mecz był bardzo dobry w naszym wykonaniu. Ty oczywiście oglądałeś inny.
W Płocku i Gliwicach są półinwalidzi, jasne. Płocczanie co prawda zremisowali z Legią i wygrali z Zagłębiem i Jagiellonią, ale to wszystko też paralitycy. Piast po meczu z nami wygrał dwa kolejne, ze Śląskiem i Arką, ale w sumie też paralitycy. Jaki to pech, że za poprzednich trenerów często od takich półinwalidów dostawaliśmy w czapę.
Fakty są następujące: Kiko bronią wyniki i wysoka kultura gry po tym jak zaczął prowadzić drużynę. Masz prawo uważać inaczej, ale obawiam się że jesteś w mniejszości. Ja osobiście widzę bardzo dużą poprawę względem Moskala, Pawłowskiego, Wdowczyka i Sobolewskiego. Nazywanie naszych wyników fartownymi świadczy o bardzo słabym rozumieniu tego co się na boisku dzieje. To, jak strzelamy bramki z kontry nie jest przypadkowe, po kilku meczach da się zauważyć pewne schematy. Nasza gra obronna też bardzo się różni.
Ale rozumiem, za Kazia Moskala to by były zajebiste remisy.