Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.03.2017, 11:10
DrNo napisał(a):Wyświetl post
Witam,

zwracam się z prośbą o wyjaśnienie problemu na stronie z biletami, po kliknięciu Kup bilet i pojawieniu się stadionu, nie jestem w stanie wybrać sektoru E do podglądu, podobnie sprawa wygląda z próbą podglądu sektora C, D, F. Interesuje mnie zakup biletów na sektor E a nawet nie jestem w stanie wejść na niego żeby wybrać konkretny rząd i miejsce, ponadto na stronie pokazuje ze zostało 5 tys biletów a przecież sprzedanych jest ponad 11 tys.

Bardzo proszę o pomoc, gdyż nie jestem w stanie podjechać specjalnie do Krakowa do strefy kibica i chciałem kupić bilety przez internet, a nie jestem w stanie wybrać sektora E.

Pozdrawiam!
spróbuj na innej przeglądarce - Internet Explorer np.
wyłącz .......i itd. blokujące flash itp.
Strona działa więc wina niestety leży po Twojej stronie..

Pokazuje dostępnych 5 tysięcy biletów, bo jeszcze nie wszystkie sektory są otwarte (ze względu na oszczędności, żeby nie było sytuacji, że pojawi się tam 5 osób a trzeba płacić za ochronę za cały sektor. W przypadku gdy kończyć się będą bilety na obecnie dostępne sektory, klub otworzy kolejne).
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 24.03.2017 o godz. 11:12.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując