Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2017, 13:25
Zaraz, zaraz, a nie było czasem tak, że Kazek potem miał serię gorszych wyników i dopiero wyleciał?

Jeżeli nie to mea culpa, ale też trzeba popatrzeć, że to 4 miejsce ma 2 punkty przewagi nad 9, więc nie ma co gloryfikować wyniku. Ja wtedy byłem przeciwny zwolnieniu Moskala, ale gość zdobywał 1,411 punkta na mecz, co np. na tą chwilę dałoby mu : 7 miejsce za obecną Wisłą (która podczas kryzysu właścicielskiego pobiła rekord przegranych z rzędu).

Jak dla mnie Kazek ma jedną wadę, jest mało charyzmatyczny i chyba nie jest zbyt mocny psychicznie.
Po prostu uważam, że pod względem samego warsztatu nie ma po czym płakać, ale wielka szkoda, że mu nie idzie tak jakby sobie tego życzył.

Przypomnę też, że w Bruk-Becie miał drużynę na awans, który zaprzepaścił na ostatniej prostej bo nie potrafił wyprowadzić drużyny z kryzysu. GKS Katowice pominę, bo tam dość specyficzne środowisko a presja wyniku dość duża, więc ryzyko odbicia się od ściany tam było spore.
Szczerze, jak Kazek osiągnie z którymkolwiek klubem chociaż w 1 sezonie wynik ponad stan, zbuduje coś, to wtedy pierwszy będę szczekał. I tego mu właśnie życzę.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 20.03.2017 o godz. 13:32.
Odpowiedz cytując