Wyświetl pojedynczy post
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2017, 12:31
PSYCHOLTSW napisał(a):Wyświetl post
As co Ty w ogóle .......isz? wiesz od czego jest dziennikarz? od rzetelnych informacji, no chyba, że pracuje w gw to wtedy może pisać wszystko. Więc skończ się ośmieszać, bo idąc Twoim tokiem myślowym to można ze mną zrobić wywiad na temat Cracovii i ...., że nie będzie prawdy ale będą informacje ode mnie przekazane przez dziennikarza...
Dziennikarz przekazal garsc niewesolych informacji na temat finansow klubu (wg mnie totalnie pod kontrola zarzadu) oraz cytaty z niezorientowanych randych na temat autobusu. Na forum zaczela sie histeria, pojazd po pismaku i zero merytorycznej dyskusji ...ale to ja sie osmieszam OK. Trudno wezme to na klate.

Natomiast zgadzam sie calkowicie, ze dziennikarz powinien przekazywac rzetelne informacje przyz czym niektorzy tu blednie mysla, ze rzetelne = dobre / pochlebne.

Nie chce mi sie juz wiecej gadac o Knurze, przedstawilem swoj punkt widzenia wy przedstawiliscie swoj. Roznimy sie - trudno, zycie.

Co do faktow w artykule to:

1. Zarzad Wisly moze sobie pozwolic na utrzymywanie zadluzenia wzgledem miasta poninewaz miasto udzieli prolongaty splaty dlugu w obliczu ewentualnych problemow z licencja. Wcale mnie nie dziwi, ze wola splacac pilkarzy lub firmy, ktore napewno by takie laskawe nie byly.

2. Co do wypowiedzi radnych to w Krakowie mamy 43 rajcow - czesc z nich napewno interesuje sie futbolem tak jak ja krykietem. Wydaje mi sie calkiem mozliwe ze np. Malgorzata Jantos nie ma pojecia o tym co sie w Wisle dzieje, nie potrafilaby powiedziec jak nazywa sie trener a juz napewno ma wiedzy na temat umow sponsorskich Wisly i co z ich tytuly dostaje Wisla.

Mnie bardziej intersuje to co ma do powiedzania Stawowy a nie to co jeden czy drugi radny mowi anonimowo.
Odpowiedz cytując