Co do meczu: do 85 minuty kopanina bez ładu i składu. Końcówka tylko na jako takim poziomie.
Ogólnie:
Kiko - za dużo górnych, długich piłek, za dużo strat. Za mało gramy kombinacyjne, na małej przestrzeni.
Brożek - czemu w 44min nie odegrałeś do Lloncha?
Czepiacie się Sadloka ale to po jego zagraniach w pole karne padły obie bramki. Przy drugiej bramce wręcz zabawił się z jednym z piłkarzy z Piasta wkręcając go w murawę. Drugi gol to 50% jego zasługi, 25% Videmonta i 25% Brleka.
w0lno. napisał(a):

|
- Cywka - w końcu znalazł dla siebie odpowiednią pozycję na boisku. Kolejny solidny występ tego zawodnika, wyrasta na największe pozytywne zaskoczenie tej rundy. Próbował podłączać się do akcji ofensywnych, jednak z różnym skutkiem (ten element do poprawy i mamy klasowego prawego obrońcę jak na polską ligę).
|
Chciało mu się i dużo wybiegał, ale czysto piłkarsko był kiepski. To bardzo duży przeciętniak nawet jak na nędzną ekstraklasę. Jović przy nim to gość z innej planety, i biegowo i technicznie.
w0lno. napisał(a):

|
- Nie wiem czy tylko mnie irytował sposób rozgrywania stałych fragmentów gry przez nasz zespół. Zerowe zagrożenie, element do poprawy.
|
Zgadzam się.
w0lno. napisał(a):

- Przyjemnie patrzyło się na radość chłopaków. Widać, że w zespole panuje dobra atmosfera. W końcu mamy te upragnione 3 punkty na wyjeździe. Pierwsza 8 coraz bliżej, a wtedy kto wie, może puchary?
|
Może i puchary, jeśli tak to mega w....... z pierwszym lepszym zespołem "jesteśmy mega cieniasy z dalekiego ......".