Wyświetl pojedynczy post
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2017, 22:42
Generalnie to kopanina. Ważne, że zwycięsko. Nie wiem czy tak to ma wygladac, że Załuska bije dzidę cały czas, ale nie gramy nic od tyłu.

Dla mnie numer 1 dziś to Brlek. To co on zadup.ca przez pełne 90 minut od bramki do bramki to szacun. Świetna wydolnośc chłopaka i faktycznie spory potencjał. Jak tak dalej się będzie rozwijał to zarobimy na nim grubą pengę.

Boguski dziś człowiek widmo, ale kogo za niego wpuścić, jak Videmont dla mnie porażka, facet potyka się póki co o swoje nogi. Ważne, że ta wrzutka na ślepo mu wyszła w końcówce.
Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, jakby ten gość był obrażony na cały świat, albo się uważa za takiego asa.

Z dużych plusów to było dziś sporo nowych pomysłów na rożne - szkoda jednej akcji, kiedy Mały się poślizgnął, bo może coś więcej by z tego wyszło.
Widać po zachowaniu Zdenka po bramce, że faktycznie wszystkie informacje są prawdziwe - jest dobra atmosfera i ekipa w zespole.

Brawo za przełamanie i jedziemy do krawatów nie będąc faworytami, ale w dobrych nastrojach.
I przede wszystkim - nie wykartkowani.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 04.03.2017 o godz. 22:48.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując