WioReXXX napisał(a):

Na miejscu klubu (i chyba napisze maila do klubu z ta propozycja) zamiast tradycyjnym karnetow, znizka dla stalych bywalcow. Niektorzy nigdy nie przekonaja sie do wydania kilkuset zlotych naraz, zwlaszcza studenci, ktorych w Krakowie pelno. O co mi chodzi? Dla przykladu - na poczatku rundy poszedlem na Korone na sektor E i wydalem na to 45 pln. Jezeli pojde na kolejny mecz to zaplace 35pln zamiast 45pln. Mozna naturalnie ten system udoskonalic i modyfikowac - pare meczy z rzedu to jakis (malo atrakcyjny) gratis itd.
Tradycyjne karnety spowodowane troche tez innym trybem i stylem zycia ludzi w miescie, musza odejsc do lamusa.
|
ale jeden system nie przeszkadza drugiemu.i nie zgodze się,że tradycyjne karnety odejdą do lamusa.ja i myslę wiele osób będzie dalej je kupowac.ich niezaprzeczalną zaletą jest gwarancja stałego miejsca...ja od paru lat mam wokoł siebie tych samych sasiadów.a druga rzecz to dzięki karnetom mozna kupic taniej bilety na mecze pucharówe.mam nadzieję,ze już neibawem bo wiele osób pewnei zapomnialo już o wisle w europie.pora wrocić do dobrych tradycji