Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2017, 18:35
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Dajcie już spokój, bilety na Wisłę są tanie.
powtórzę jeszcze raz.są tanie biorąc pod uwagę pojedynczą osobę .gdy pojdzie ojciec z dwójką,trójka dzieci i z różnych względow nie zechce/nie moze skorzystac z sektora rodzinnego wtedy wydatek jest już spory.oczywiście gdy stadion jest pełny nie ma powodu by robic jakieś znizki ale teraz gdy na "A" na którym siedze jest mnostwo wolnych miejsc dlaczego nei mozna wprowadzić jakiegoś rozwiązania obniżającego cenę dla grupy czy rodziny?powiedzmy ojciec wchodzi za 100% ceny a dzieci za 25%?pomijając czysta kasę za bilety wieksza frekwencja to taka wartośc dodana,argument w rozmowach ze sponsorami.ja kupuje trzy karnety dla mnei i corek.nie jest to tanio ale zaciskam zęby i placę.i pewnie dalej będe placił bo dzięki Bogu na Wislę chodze od ,82 r i nie wyobrazam sobei że moglbym przestac.ale na takich ludziach frekwencji ani dochodu z biletów nei zbudujemy.trzeba tez wyjśc do kibica (widza) okazjonalnego a także oddanego ale biedniejszego.
ja sie dziwie innej rzeczy.pisalem o tym i nawet rozmawiałem kiedys o tym z kims z klubu.dlaczzego nie ma możliwości kupna karnetu NA SWOJE MIEJSCE/WOLNE MIEJSCE w dowolnym momencie tylko w wyznaczonych "okienkach".przeciez system komputerowy chyba ogarnie tak "skomplkowana" operacje?a dlaa wielu osob-w tym dla mnei,latwiej jest kupować karnety "trzy razy" niz jednorazowo wydac ponad 1500 zl.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując