Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2017, 10:35
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nie gram kozaka ,tylko uważam,ze się wpinasz do dyskusji ze złymi argumentami,bo może nie doczytałeś ,albo po prostu szukasz usprawiedliwienia i tyle.
Teraz na siłę chcesz udowadniać jakieś swoje racje ,ale nie w zamyśle istoty mojego postu.
Akcje ,akcjami,frekwencja ,frekwencją,ja tu nie mieszam tematów ,tylko podkreślam,ze w mieście Łódź w klubie III-cio ligowym da się sprzedać 10tys. karnetów ,więc u nas też powinno...
Zadnych racji nie chce udowadniac. Fajnie jest, jak informacje są prawdziwe, dlatego m.in skorygowałem informacje które podałeś za gw nt. cen karnetów. Pomijam liczbę karnetów fundowancyh o ktorych nie wspomnialeś a kosztują 8 dyszek.
Uważam po prostu, ze dawanie jako pzrykład Widzewa Łódz ktory ma teraz :
a ) nowy stadion
b ) coś do udowodnienia ŁKS od pamietnej akcji
nie jest adekwatne.

Za miesiac mozesz napisac ( ...ŁKS sprzedał 5.000, da sie? Mimo iz mają pół stadionu ? - iczywiscie ze sie da, ale pewnie nie wiesz ze kazdy uczeń cosinusa dostanie karnet na ŁKS za darmo - oczywiscie bedzie jednak on wchodził w liczbe karnetow sprzedanych). Tak wiec ja poczekam na pierwszy mecz Widzewa, zobacze na nim minimum 10 koła ludzi (10.000 karnetów + bilety zwykłe) i wtedy powiem - Griszka kurczak, miales racje. To jednak nie była sztuczna pompka.(p.s. mam 2 znajomych ktorzy juz karnety mają. jeden go dostał za darmo drugi za 4 dyszki. żaden z nich raczej na meczu nie będzie, ponieważ do Łodzi maja dość daleko)

Skoro w 700 osobowej Niecieczy na mecz chodzi 4 koła ludzi i ciezko o bilet, to ile ludzi powinno chodzić w Krakowie!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.02.2017 o godz. 10:40.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując