Wyświetl pojedynczy post
azkaz
Senior Member

Od: 09.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2017, 11:00
Co do miodu to ja to odebrałem nie jako cichy product placement tylko jako zwykłe nawiązanie do maskotki jagiellonii dlatego dali miód który znajdziecie w każdym spożywczaku, pewnie w tym przy hotelu agh też

Zastanowiłbym się nad polityka biletową, czy bilety na sektor E nie powinny być nieco tańsze (np. symboliczne 5zł) - w tym momencie kosztują tyle samo co odpowiedniki po drugiej stronie a lepiej ściągać ludzi na te widoczne w tv sektory, zawsze lepiej marketingowo wygląda gdy są pełne krzesełka a nie świecą pustkami. Do tego warto zastanowić się nad zapełnieniem Skyboxów, na legi robia tak, że serialowe gwiazdki siedzą na vipowskich ale normalnie na krzeselkach a nie gdzies zabunkrowani za szkłem i to operator kamery pokazuje normalnie a u nas jedynie pokazują p. Kmiecik która choć nam jest dobrze znana, raczej dla postronnego widza to "o jaka sympatyczna starsza pani w barwach". Poświecić kamerą na mordę Dancowi, Nowickiemu, to znane osoby i wiadomo że się identyfikują z klubem a oszklone sektory tylko dla partnerów biznesowych którzy wolą się nie ujawniać z personaliów.
Odpowiedz cytując