Wyświetl pojedynczy post
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2017, 00:23
Pero napisał(a):Wyświetl post
Odszedł jeszcze Mójta.

Jak narazie z tymi Kolumbijczykami to sprawa do serialu "Ktokolwiek widział ktokolwiek wie". Strasznie to dla mnie dziwne. Przecież nie są pierwszymi z tego kraju co będą u nas grać. Co tyle im zajmuje?

Generalnie nazwisk na liscie płac przybyło a poza Ivanem nie poszło to jakoś specjalnie w jakość. Pol wczoraj na plus ale nie są to wystepy które powalają. Takie odbiory to Alan też mógłby robić. Do przodu tak samo też nic by nie dał.

Jak dla wczorajsze zwycięstwo dała nam stara gwardia: Głowa, Mąka, Mały, Brozio i Boguś. Nie wierzę tutaj też że goście którzy tyle lat grają w piłke zostali czegoś nagle nowego nauczeni i tak zagrali.

Co ciekawe dobrze wygladaliśmy fizycznie a ponoć metody naszego treneiro od przygotowania nie są delikatnie mówiąc najnowsze

Największe wzmocnienie okienka? Jak dla mnie Cywka!!
Ja na razie wstrzymuje sie z ocena nowych nabytkow - wiekszosc z nich przyszla w trakcie przygotowan i z tego wzgledu Kiko stawia na sprawdzonych, ogranych i tych, ktorych mial w trakcie przygotowan. Llonch gra raczej z powodu odejscia Popovica.

Dla mnie najwiekszym sukcesem tego okienka jest wlasnie wydobycie 100% potencjalu z naszych zawodników, których juz mielimy. Ja naprawde dawno nie widzialem takiego Brozka, Maczynski, Boguski, Glowacki czy Sadlok swietnie przygotowani. W koncu tez Cywka gra na miare oczekiwan, a byl zupelnie bezuzyteczny u Moskala czy Wdowczyka.

Jezeli nie zejdziemy z poziomu i bedziemy tak grali z kazdym jak z Jaga, awans do pierwszej osemki nie powinien byc zadnym problemem.
Odpowiedz cytując