Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2017, 23:39
Oczywiscie że celem jest grupa mistrzowska, bo logicznie to innego celu nie ma.
JA jestem spokojny i wrecz uważam że ta druzyna bedzie grac coraz lepiej. Czas gra na naszą korzyść a sama pozycja wyjsciowa obecnie jest dobra. Jesli nie bedzie katasrtofy punktowej w kolejnych 3 spotkaniach to raczej przyklepiemy nasze miejsce w grupie mistrzowskiej.

Ogolnie to chyba nawet ciezko bedzie ocenic Kiko po zakonczeniu rundy zasadniczej. Tylko 10 kolejek...Mało jak na człowieka z zewnątrz wiec obecna zdobycz wydaje sie byc doskonałym wynikiem.

A z reszta jesli sie ten sezon skończy w gr. spadkowej to jedynym odpowiedzialnym tej wtopy bedzie kielecki sprzedawczyk. Oddać siedem kolejek bez choc jednego punktu to mistrzostwo błazenady albo ...fajne wygrane u buka. Tam powinno byc minimum 10pkt zdobytych. Takie numery to głównie w krajach europy B...
Lecz jak kvrwa bazuje na farcie to sie leci jak w ruletce. Statystycznie powinno byc w kratke czyli bez większego zaniepokojenia. Jednak bywa, ze czarne poleci 8 razy z rzedu ... podobnie serie udupionych meczy przez bezradnych i modlących sie o odmienny los Skorży, Smudy, Urbana, sprzedawczyka, Ulatowskiego czy nawe remisa Moskala

Wiec, dlatego ze większość druzyn sie slizga to mamy wyniki jakie mamy. Probierz w sumie częściej chwalony niz ganiony, tez gra tak jak sie mecz ułoży a nie jaki byl plan. Tzn plan kazdy trener ma ten sam - nie przegrac.... Boze, ja wiem ze do awansu do LM w Białym brakuje tylko lotniska, jednak obwiniac za slabe mecze i kiepskie wyniki balon a reczej jego brak w Białym? I niby upomina sie juz o niego 9 lat?
Ewidentnie gosc nie ogarnia, ze ....a nie ma balona. By sie nawet wstydził wspominać, ze problemem w jego grze jest brak czegoś o czym swiadomie wie od 9 lat . Debil upośledzony a nie trener. To juz Maciek z Klanu po trzech latach zajarzył że gra w serialu i przestal sie codziennie pakować na basen oraz dostawac atakow szału gdy za drzwiami cofano go do srodka.

Smuda po w.......ach., wlasnie oznajmił ze druzyna pokazała charakter i wygrala gdyż zagrała tak , jak podczas przygotowań...zapominając ze w pierwszej połowie grali w 4 ognie On nie wie dlaczego wygrał, wie ze nie przegrał i triumfuje...a za tydzien w.......ą mu 4.

Mozna eseje pisac o naszej lidze. Magiera tez sie pogubił lub wrocil na swoj poziom. Stracą mistrza, puchary ...ach, fajnie bylo jak sie przejęło druzyne po awansie, bez ciśnienia i ktora odradzała sie po zajechaniu pzrez asystentow Albanca. Teraz sam ich rozmontowal i bedzie bankrut no ale jak ktos daje Jędrzejczykowi o ok 700tys E za wysoki roczny kontrakt?

Obecnie ciekawą i kombinacyjna pilke graja, wlasnie Wisla i amica...pewnie przyszly mistrz.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.02.2017 o godz. 00:18.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując