Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2017, 20:20
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem (z zachowaniem proporcji) że to samo mówisz o Ngolo Kante z Chelsea - wszak też jest "tylko" boiskowa piranią i "nic" wiecej nie gra?

Dla mnie Llonch podniósł poziom boiskowej agresji i twardości w grze czego nam bardzo brakowało. Skoro nie gramy 'krakowskiej" piłki to grajmy jak Chelsea.

Poza tym Cywka dobrze i to bardzo cieszy. Oby tak dalej
Nie, on nie gra na raz... Póki co nie ma tragedii, ale jak czytam komentarze, że to drugi Cantoro to naprawde żal mi Was... Obudzicie sie z ręką w nocniku i będzie wielki płacz .

Może X-ray zaprezentuje jego statystyki z Jaga i te odbiory? Walczy, zapiernicza, idzie na raz, nie mozna mu odmowic chęci, jeszcze kilka spotkan i nam sie wyklaruje obraz. Porównanie do Popa srednie, zupelnie inni zawodnicy, Popo człapie i zagrywa do boku, toczył sie z pilka ślamazarnie, zaś Pol po odbiorze szybko pozbywa sie pilki i podaje ryzykownie bez kalkulacji ala do boku Popo.

Co do Kiko... takie mam przeczucie - prawdziwek i tyle - mam nadzieje, ze sie mylę. Prawdziwek czy nie to fakty są takie, ze te 3 pierwsze mecze zdecydowanie na plus.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 26.02.2017 o godz. 20:22.

Odpowiedz cytując