wolfy napisał(a):

ciem. Post wyżej piszesz że Stilić to udany transfer, mimo że nie powinien wchodzić nawet na te 10 minut.
Gdzie jest FraMat? Chciałbym poczytać o dzidzie i trenerze z trzeciej ligi, bo trzeźwieję i smutno się robi.
|
A ja chciałbym poczytać o Popovicu "BARDZO DOBRYM" pomocniku...
Paradoksalnie pierwsze 20 min cierpiały na brak Popo, który zwalniał i rozgrywał do boku wszysto co miał
A tak na poważnie to mimo, iz Popo był pozorantem/na sztuke/figurantem, to szkoda, że odszedł ponieważ średniak w skłądzie choćby do rywalizacji jest/był potrzebny.
Pol zawalił bramke, nie widze w nim mega potencjału, chłopak gra jak pirania, doskakuje na szybkosci do kazdego w promieniu 5 metrow ale... nic poza tym.
Cywka w obronie bardzo dobrze (na przekór Markusowi), ale w przodzie na boku już dramatycznie. Jovic pod tym wzgledem duzo lepiej.
Obrońca w dzisiejszych czasach to gosc, który broni a w przodzie potrafi cos wrzucic, zrobić groźną akcję, to jest dzisiejszy standard dla obrońcy. 10 lat temu mówiło się, że to nowoczesny obronca... Szkoda, ale wyraźnie widać, że Cywka nim nie jest, poki co w tyle ok.
Szkoda, głupiej żółtej Małeckiego i Gonzaleza, na którym moim zdaniem byl faul..
Kiko dla mnie jest takim praw.....iem (cenzura? prawdziwek), juz 3 mecz i mota sie przy podawaniu ręki sędziemu... mam wrażenie, że gość nie wie co się dzieje, a ta gra jest wynikiem luzu u piłkarzy, a nie przemyślanej taktyki jednego trenera...
Mimo wszystko, gra i wynik cieszy, oby tak dalej!