Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2017, 02:47
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Skąd Ty takie bzdury bierzesz ? Gdzie Was hodują? Jakie 3 - od razu 10 milionów za race !!!!

Jeszcze wybielanie łysego idioty że "został zmuszony" do podpisania gównianiego kontraktu to już naprawdę przesada.
Umknęła mi Twoja odpowiedź. Staram się nie obrażać ludzi, ale zrobie wyjątek - jesteś idiotą. Poprostu, inaczej nie da rady tego określić jeśli poziom gimanzjalny czytania ze zrozumieniem to za dużo.

Jakie race? Od poczatku zaznaczylem ze chodzilo o wywolanie wojny i zrobienie strajku - ta frewkencja po 4-5 tys zrobila taka strate.

Nie wybielam lysego, wiem co robil ze zmianami w umowie w ostatniej chwili. Tak wiem rowniez (a kto wie czy Ty to wiesz) ze "wewnatrz" byla wersja ze race na derbach nie mialy byc rzucone tylko jedna osoba sie zagotowala a pozniej poszedl efekt domina bo pomyslano ze jednak trzeba rzucic. Ale to byl punkt zapalany, pozniej wystrzal rac od Wislakow. Kazda strona pozniej byla uparta i nikt nie chcial odpuscic, a tylko cud uratowal Wisle wtedy.

Oczywiście, lysy wczesniej nie zrobil wiele zeby poprawic sytuacje finansowa, bo jego ciecie kosztow konczylo sie kolejnymi sprawami, tyle ze bez konfliktu jakos by to spokojnie sobie trwalo. Wizerunkowo i finansowo byl dramat...

I zarowno dzialania lysego, i konflikt i nakaz sprzedazy Wisly przez banki (Cupial nie mogl finansowac Wisly, dopiero miesiac pozniej podpisal umowe kredytowa z innym bankiem), mogly w kumulacji doprowadzic do pierwszej ligi. 2-3 pozniej poszly by przelewy i pies pogrzebany by byl, jak dobrze pamietam UFA w momencie podpisania umowy z Wisla wplacila 2mln pln, odrazu to sie szybko rozeszlo bo straty byly potezne
Odpowiedz cytując