Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2017, 07:29
WislaFan123 napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty mówisz? Race to najpierw derby 23 luty 2014, a kolejne race od Wiślaków na meczu z Ruchem 8 marca... A na fali pelnego stadionu i wygranej na derbach mozna bylo mocno z frekwencja pojechać.

A kto mówi o niechęci do TS? Ja tylko obiektywnie oceniam, i tylko tak jak ja zaznaczylem wczesniej a teraz kolejna osoba przypomniala, ze wiekszosc ludzi ma zaciemniony obraz bo zapomina ze TS przejal spolke w calkiem niezlym stanie bo Cupial sporo posplacal.
Problem w tym, ze nie możemy się porozumie jest taki, ze Ty zakładasz, ze częsc osób twierdzi, że obecnie w Wiśle jest super, ze wszystko działa jak w dobrym zachodnim klubie i nie ma czego poprawiać. Ja uważam (i niektórzy tez) ze jest lepiej niż wtedy w wielu sprawach i tyle, a może aż tyle.

Cytat:
Ja cały czas tylko chłodze nastroje... Ludzie się tak jarają, a pytanie - czy wyniki finansowe i sportowe po pol roku obecnośći TS sie poprawily? Nie, są w podobnym miejscu jak je przejmowali. I nie, to nie jest zarzut tylko nie ma co sie nie wiadomo jak podniecać - wyjdzie to na koniec sezonu
Może i Cupiał spłacił ale to chyba coś normalnego powinno być, a nie urastać do wydarzenia 20 lecia. W spadku parę trupów w szafie mimo wszystko też zostawił. Pisząc Cupiał nie mam na myśli tylko jego osoby ale wiele osób zarządzających klubem.

Cytat:
Wojtas, a za TF co takiego bardzo nienormalnego było?
Panii księgowa mówiąca, że nie ma pieniędzy choć jakieś pieniądze są ale przeznaczone dla kogoś innego, a nie dla zwykłego człowieka w klubie. Skoro masz wiedzę, to będziesz wiedział o sprawie pod tytułem "zaświadczenie o niekaralności" chyba gdzieś pod koniec 2012 roku. Nie jest to wielka sprawa dotycząca wielkich pieniędzy ale zwykła ludzka. Wydaje się śmieszna, a takowa nie była.

Sprawę zwolnień za "ustawę hazardową" też powinieneś znać.

.
Ostatnio edytowane przez PvD : 24.02.2017 o godz. 08:09.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując