WislaFan123 napisał(a):

O czym Ty mówisz? Race to najpierw derby 23 luty 2014, a kolejne race od Wiślaków na meczu z Ruchem 8 marca... A na fali pelnego stadionu i wygranej na derbach mozna bylo mocno z frekwencja pojechać.
A kto mówi o niechęci do TS? Ja tylko obiektywnie oceniam, i tylko tak jak ja zaznaczylem wczesniej a teraz kolejna osoba przypomniala, ze wiekszosc ludzi ma zaciemniony obraz bo zapomina ze TS przejal spolke w calkiem niezlym stanie bo Cupial sporo posplacal.
|
Problem w tym, ze nie możemy się porozumie jest taki, ze Ty zakładasz, ze częsc osób twierdzi, że obecnie w Wiśle jest super, ze wszystko działa jak w dobrym zachodnim klubie i nie ma czego poprawiać. Ja uważam (i niektórzy tez) ze jest lepiej niż wtedy w wielu sprawach i tyle, a może aż tyle.
Cytat:
|
Ja cały czas tylko chłodze nastroje... Ludzie się tak jarają, a pytanie - czy wyniki finansowe i sportowe po pol roku obecnośći TS sie poprawily? Nie, są w podobnym miejscu jak je przejmowali. I nie, to nie jest zarzut tylko nie ma co sie nie wiadomo jak podniecać - wyjdzie to na koniec sezonu
|
Może i Cupiał spłacił ale to chyba coś normalnego powinno być, a nie urastać do wydarzenia 20 lecia. W spadku parę trupów w szafie mimo wszystko też zostawił. Pisząc Cupiał nie mam na myśli tylko jego osoby ale wiele osób zarządzających klubem.
Cytat:
|
Wojtas, a za TF co takiego bardzo nienormalnego było?
|
Panii księgowa mówiąca, że nie ma pieniędzy choć jakieś pieniądze są ale przeznaczone dla kogoś innego, a nie dla zwykłego człowieka w klubie. Skoro masz wiedzę, to będziesz wiedział o sprawie pod tytułem "zaświadczenie o niekaralności" chyba gdzieś pod koniec 2012 roku. Nie jest to wielka sprawa dotycząca wielkich pieniędzy ale zwykła ludzka. Wydaje się śmieszna, a takowa nie była.
Sprawę zwolnień za "ustawę hazardową" też powinieneś znać.
.