Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2017, 17:47
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze "xd" na końcu dopisz i dopełnisz swój twórczy post
Zapraszam do dyskusji na temat mojego twórczego komentarza i wytykania mi głupot, które tam napisałem. xd

wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
I co w zwiazku z tym? Kazdy ma prawo do wlasnej oceny. Suma sumarum od kiedy gramy gwiazdami srodka pola pokroju Popovicia szczytem marzen jest zalapanie sie do gornej osemki. Czym to jest spowodowane jak nie slabymi grajkami? Nie robmy na sile gwiazdorow z naszych pilkarzy skoro okupuja od kilku sezonow miejsca jakie okupuja. Chujowo ale stabilnie. Kiedy to sie zmieni, zobaczymy, moze juz w tym sezonie? Moze juz bez Popovicia? Moze zmieni sie na gorzej i tez bez Popovicia. Zycie pokaze.
Na pewno nie zasługuje, żeby go jebać na każdym kroku. Ani bramek nie zawala, zdarzy mu się strata, ale przy Sadloku, który gra niżej i nie powinien mieć ich wcale albo praktycznie wcale to jest bogiem piłki nożnej. Zazwyczaj jest ustawiany jeszcze niżej niż Mączka albo na równi z nim. Nie widzę jednak wielkiej różnicy między ćwierćfinalistą Euro, a tym słabiakiem Popo. Llonch biega dużo, ale głupio. Najpewniej się to zmieni wkrótce na lepsze, bo musi się dopasować, ale na tę chwilę to Denis stanowi lepszy wybór.

Mówisz, że każdy ma prawo do swojego zdania? Trenerzy też? Przecież w poprzednim poście ich krytykowałeś, że w tej lidze to każdy niedoceniony, a ich opinie to o dupę rozbić.
Odpowiedz cytując