|
Gra w piłkę jest grą błędów, na każdego piłkarza coś się znajdzie. Nasz blok defensywny zagrał na dobrym poziomie i w miarę równo - solidnie. Sadlok się z tego nie wyłamywał, Cywka też miał parę obcięć to samo nasi stoperzy (choćby przegrana główka przy bramce).
Generalnie twój argument pokazać wycinek jednej akcji i wyciągać dalekoidące wnioski jest po prostu słaby. Wrzuć wszystkie interwencje wszystkich naszych obrońców, pobawimy się w wyliczankę, zobaczymy ile razy się każdy z nich źle zachował. Pewnie każdy by miał conajmniej 5 błedów przy rozbieraniu na części pierwsze. Poza tym ktoś Ci musi wyjaśnić różnicę pomiędzy słowami solidny, a bezbłędny, bo masz ewidentne braki w podstawowym wykształceniu. Solidny to tak gdzieś pomiędzy przeciętnym a dobrym.
Ogólnie Sadlok w obronie z reguły gra dość pewnie i odważnie do przodu, ma dużo bardzo udanych wejść, w których bierze odpowiedzialność za akcję zamiast się biernie przyglądać. Często odważnych. Niestety czasem zdarzy mu się babol/obcinka i to jest jak najbardziej w jego stylu. Jakby nie robił takich akcji już dawno grałby w dużo lepszym klubie. Nie jestem pewien czemu nie rozumiesz mowy pisanej i nie potrafisz się przyznać do błędu. Nazwałeś moją jakby nie było wyważoną wypowiedź bzdurą, stwierdziłeś, że inny mecz oglądałem, a potem brniesz w zaparte, bo wypada. Daruj sobie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.02.2017 o godz. 14:36.
|