Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2017, 20:29
Teraz przegraliśmy, gra nie była zła, zabrakło na pewno skuteczności i czasami zrozumienia (po wejściu Videmonta), jedynym błędem personalnym IMHO było wpuszczenie Stilicia.

Twoja teoria o dzidzie wskazuje że albo:
a) nie oglądałeś meczu
b) gówno rozumiesz z tego co się działo na boisku.

Jakich argumentów mam użyć? Wziąć Ci przykładową akcję Wisły, rozpisać Ci krok po kroku jak wychodzimy spod pressingu? Mógłbym, ale nie chce mi się, bo to daremny trud.

Jesteś żałosny i rzygać mi się chce gdy po jednej pechowej porażce uderzasz w histeryczne tony. Będziesz mnie gnoił? Powodzenia, i tak wszyscy od lat z Ciebie leją na tym forum.

Dyskutować można z argumentami, a nie histerycznymi reakcjami, bo przegraliśmy i wszystko jest do dupy. Jakby Brożek czy Malecki wykorzystali sytuacje, których było dużo, to byłoby zajebiście?
Nie mamy świetnego napastnika bo nas na niego nie stać. Te same trupy wypadają z szafy przy kolejnych trenerach. Teraz przynajmniej widać chęć przebudowy drużyny, ale jeżeli ktoś liczył że będzie szybko i bezboleśnie to przykro mi, ale chyba jednak nie.

Ja nie kupuję mentalności że liczy się tylko wynik, bez względu na mecz. Jak wygrywamy jest super, po przegranej wszyscy won, w pierwszej kolejności trener. Wynik końcowy (po sezonie) jest bardzo ważny, ale choroba afektywna dwubiegunowa jaką niektórzy tutaj pokazują przy okazji meczy Wisły jest już po latach męcząca.

Kiko okaże się słaby, to nie przedłużą z nim kontraktu. IMHO jak na razie taktycznie wyglądamy OK, ale dwa mecze to za mało żeby oceniać. Podoba mi się to co widzę, są postępy w grze obronnej, ale - niestety - cudów nie ma. Znaczy, czasem Małecki walnie tak jak z Koroną, ale ogólnie jeszcze pewnie nie raz wtopimy przez czyjś błąd w obronie i brak skuteczności.

Napastnika kupić bardzo łatwo. Ilu myśmy napastników kupili przez te lata: Sikorski, Dudu, Beto(n), Hristov, Zachara, Jankowski, Ondrasek, Temple Omeonu. Kupić napastnika który strzela bramki, to już problem. Trzeba mieć albo kasę, albo farta, a najlepiej jedno i drugie. My kasy nie mamy.

Zabawne, IMHO mecz ze Śląskiem był o wiele lepszy od tego z Koroną. Skuteczność tu i tu dramatyczna, ale gra dzisiaj lepsza.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.02.2017 o godz. 22:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując