Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2017, 22:46
fran23 napisał(a):

Cytat:
Twierdzi, ze wkleił na forum dowód wpłaty w f4c. Gdybyś regularnie przebywał na forum wiedziałbyś co on tu odpieprza. I ja tez czekam- czekam na to aż zamiast normalnych użytkowników, którzy napisali mu parę słów prawdy, długie bany będą dostawać takie pokemony jak on.

Nie dostaną jak nie będą mieli za co.
Za słowa prawdy nikt bana nie dostał. Dziś dostali ci którzy na SB mimo moich próśb nadal obrzucali się błotem i tu nie chodziło o to że ktoś komuś coś zarzucał tylko prosta jazda od najgorszych. Na forum przebywam codziennie co nie znaczy że cały czas patrzę w SB. Codziennie przeglądam wszystkie tematy piłkarskie i reaguje jak coś jest nie tak. Wybacz ale nie jestem w stanie cały dzień śledzić SB, dlatego jeśli jest coś nie tak proszę o reakcję z Waszej strony.
Po to jest min ten temat.
I jeszcze jedno forum jest otwarte dla Wszystkich kibiców Wisły. Rozumiem że czyjś styl poziom wypowiedzi czy nawet poglądy mogą wk..wiać i mie też wku...wiają ale dopóki ktoś nie przekroczy regulaminu ja bana nie dam.

Naprawdę nikt nigdy przynajmniej ode mnie bana za normalna krytyczną wypowiedź nie dostał ale gdy ktoś nawet w słusznej sprawie po chamsku jedzie po drugim daję bana.

Prawda jest tak że większość troli robi zadymę licząc na odzew oni tym żyją. Ignorowani odchodzą w sina dal
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 17.02.2017 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując