fran23 napisał(a):
Cytat:
|
Twierdzi, ze wkleił na forum dowód wpłaty w f4c. Gdybyś regularnie przebywał na forum wiedziałbyś co on tu odpieprza. I ja tez czekam- czekam na to aż zamiast normalnych użytkowników, którzy napisali mu parę słów prawdy, długie bany będą dostawać takie pokemony jak on.
|
Nie dostaną jak nie będą mieli za co.
Za słowa prawdy nikt bana nie dostał. Dziś dostali ci którzy na SB mimo moich próśb nadal obrzucali się błotem i tu nie chodziło o to że ktoś komuś coś zarzucał tylko prosta jazda od najgorszych. Na forum przebywam codziennie co nie znaczy że cały czas patrzę w SB. Codziennie przeglądam wszystkie tematy piłkarskie i reaguje jak coś jest nie tak. Wybacz ale nie jestem w stanie cały dzień śledzić SB, dlatego jeśli jest coś nie tak proszę o reakcję z Waszej strony.
Po to jest min ten temat.
I jeszcze jedno forum jest otwarte dla Wszystkich kibiców Wisły. Rozumiem że czyjś styl poziom wypowiedzi czy nawet poglądy mogą wk..wiać i mie też wku...wiają ale dopóki ktoś nie przekroczy regulaminu ja bana nie dam.
Naprawdę nikt nigdy przynajmniej ode mnie bana za normalna krytyczną wypowiedź nie dostał ale gdy ktoś nawet w słusznej sprawie po chamsku jedzie po drugim daję bana.
Prawda jest tak że większość troli robi zadymę licząc na odzew oni tym żyją. Ignorowani odchodzą w sina dal