jova napisał(a):

|
OK, tylko że jeszcze nie mamy pewności, czy nowi są na tyle dobrzy, że będą wprowadzani do zespołu. Ja pisałem co będzie, jeśli aktualna sytuacja się utrzyma i większość nowych nie będzie grała. Nie mówię, że tak pozostanie, tylko dyskutuję z ludźmi, którzy piszą, że już mamy komfort dzięki samej większej ilości opcji. Moim zdaniem komfortu (jeszcze?) nie ma, jeśli piłkarze rezerwowi są słabi. Jeśli np. Bartkowski nie powalczy o miejsce Cywki, to ja nie uznam go za udany transfer.
|
Nie no jasne ale z takim podejściem to nie róbmy żadnych transferów bo przecież nigdy nie ma pewności

w tamtej rundzie mieliśmy nie najgorszy skład ale na ławce nie siedział nikt wartościowy.
Teraz mamy nie najgorszy skład i mase nowych zawodników na ławke - nie wiadomo czy się sprawdzą ale sam PROCES jest bardzo dobry - znaczy sprowadzamy tanio i na pozycje gdzie mamy największe braki (może oprócz napastnika ale nie można mieć wszystkiego)
a komfort jest większy bo jednak
na papierze wygląda ta łąwka lepiej, a jak to będzie wyglądało na boisku to zobaczymy po rundzie (przypominam że nawet Ibre wywali z Barcy po pierwszym sezonie

)