Wyświetl pojedynczy post
Adrio
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2017, 15:06
Eh napisałem takiego posta i nie wiem dlaczego po edycji zniknał....

Chodzi mi o to, że nie wprowadzamy na hura do składu 5-6 zawodników tylko robimy to stopniowo. Trzon zespołu jak narazie jest nie ruszony ale to się w każdej chwili może zmienić.

Cytat:
Co to za "komfort przy zmianach", jeśli na ławie siedzi ktoś wyraźnie gorszy od podstawowego zawodnika?
Jak do tej pory w meczu o punkty grało tylko 3 nowych zawodników i po jednym meczu "pod presją", ba po kilkunastu minutach nawet, nie możemy powiedzieć czy się nadają czy nie, nikt z nas nie jest omnibusem ani duchem swiętym aby to stwierdzić. jak na ta chwile jedynie Gonzalez prezentuje się jako duże wzmocnienie lini defensywnej i z meczu na mecz współpraca z Głową powinna układać się coraz lepiej. Co do resztu graczy nie możemy orzec czy są oni słabi czy nie. nie widzieliśmy ich w grze więc nie możemy tego określić na ta chwilę.

Mnie cieszy to, że np taki Stilić, nie jest odrazu forsowany do pierwszego składu tylko jest powoli wprowadzany do gry. Jak do tej pory podoba mi się wizja Kiko bo nic nie jest robione na juz, na hura.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Adrio : 17.02.2017 o godz. 16:20.
Odpowiedz cytując