Wiesz co? Jesli masz z tym jakies moralne problemy to raczej to ty poinienes sie rozgladnac za recepta. Ja z tym nie mam problemu , jesli cos uwazam za hujowe to pisze ze jest hujowe.
Sluchaj jesli dla Ciebie to sa dobrzy trenerzy to niech beda. Mi wcale nie przeszkadza ze ich lubisz. No dla mnie polska mysl szkoleniowa to dno i tyle. Nikt mi sie nie podaba i jak bym mial swoj klub to nikomu bym nie zaoferowal pracy. Co w tym zlego? Po co mam klamac i mowic ze ten jest dobry ten nie? Hujowi sa i tyle , mniej lub bardziej ale jednak hujowi. A
A Nawalka narazie trenuje kadre i jesli po sukcesach nie obejmie innej kadry tylko wroci do ligi i ugrzeznie w tym trenerskim szczycie Himalajow to uznam ze przegral swoja szanse na Bycie trenerem europejskiego formatu. Przeciez nie bede go glaskal jak wroci do eklapy. Ja bym uznal to za moja porazke wracajac na peryferia uropejskiej pilki.
I mozesz zaklinac rzeczywistosc pisac ze jedni sa dobrzy inni zli...ale ja tego nie kupuje. Bo bedac dobrym bym chcail wyrwac sie na zachod , rozwijac pasje, poznac znanych zawodnikow , ustatkowac dzieci i wnuki...
I nie kupuje tego ze siedzia tak bo kochaja u nas prace...hehe srednio co rok isc na bezrobocie i patrzec jak udupisz klub swoja marna praca? Sorki , ale do tego trzeba byc zwyklym nieudacznikiem
Ile trzeba miec oleju w glowie, zeby podejmowac prace w eklapie jesie wiesz ze za rok gora 1.5 prawdopodobienstow ze cie znowu wyjabia jest 100 wyzsze niz to ze cos osigniesz w pracy. Tytul puchar itp. To wogole nie jest ambitne i glupie wiedzac ze cie wy.......a i bedziesz szlochal na konferencji i klamal ze znasz problem tylko potrzenujesz wiecej kolejek

A pozniej tylko trzymasz kciuki zeby ktos tracil prace i go wyrzucili bo ty juz akutat cw masz przy sobie