Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2017, 14:09
Ale ja nie mowie ze kiko jest zajebisty, tzn moze i jest jednak. 3pkt w 1 meczu to przyzwoity bilans
Twierdze ze Polscy trenerzy sa chujowi i ze to dno dzideziny w ktorej pracuja. Nieuki bez ambicji i checi podnoszenia kwalifikacij i najchętniej to by po tym gownianym szkoleniu do konca zycia chceli miec prace ektraklapie. ? Jesli na calym swiecie mysla podobnie, to juz nie moj problem.

Niech predziej Radek, Glowa czy inna swierza krew zajmie miejce tych marnych taktykow bo az strach pomyslec jak zachce im sie w huja leciac dlugo jak Boby Kaczmarki, Lenczyki, Pawlaki czy Kostki. Oni wszyscy dalej by chetnie siedzieli w kanciapie klubowej i walili po gardle. I dorabiali na boku handlem klubowym towarem.

No ale to nie ich wina ze jeszcze sie znajduja idioci w klubach i im daja prace. Moze dwoch trzech ma poprostu pecha ze sa w tym zawodzie jako nasz nacja/. Taki Probierz, Czesio czy Moskal mogli by sobie poradzic ale to trzeba sie na swiat pilkarski otworzyc a nie zgrywac kozaka miedzy stadami zubrow i nie lasic sie na pieniadze. Niech biora przyklad z naszych sedziow. Buraki jebia na potege ale jezdza na seminaria, wyklady, treningi wspolne...to chciaz za same checi im pomagaja i pchaja ich w grore, mimo ze w ciemno mozna zalozyc ze kiedys byl umoczony

No ale jak promotorem i mentorem tej grupy zawodowej zostaje Pasieka. To ja sie nie dziwie ze to dno i metr pilkarskiego mulu.

Dobra, dzieki ale konce dyskusje o naszych Ferdusonnach i Guardiolach. Bo naprwade nie ma oczym duskutowac. Najlepiej przemilczec i cieszyc sei ze unas teraz Hiszpan

OD tego tu jestem kvrwa! Bronic honoru Wisly i Krakowa!!! KikO to Wislak! Kto podnosi reka na brata naszego - podnosi reka na nas wszyskich!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 13.02.2017 o godz. 14:35.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując