Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2017, 09:50
@Dariook,

brawo! Aż bym to wysłał wszystkim zainteresowanym.

To nawet nie chodzi o krytykę, bo można się różnić w ocenie trenerów i to jest ok. Chodzi o pogardę, którą można wyczytać między wierszami. O nazywanie kogoś "wynalazkiem"; "anonimem"; "amatorem"; mylenie jego nazwiska podczas transmisji... Przypadkowe natomiast podświadome. Bo wynika z braku szacunku, jakby go szanowali to by tego nie zrobili. I nie chodzi o szacunek dla osiągnięć trenerskich, ale o ten podstawowy, dla drugiego człowieka. Należy mu się nawet jakby był trenerem z ostatniej drużyny C klasy.

Śmiech mnie ogarnia, że zatrudnienie takiego Ojrzyńskiego, gościa, któremu pomyliła się piłka z wojskiem czy Mandrysza, który jest synonimem braku charyzmy lub właśnie Podolińskiego, który spuszcza druzyny do 1 ligi, że to wszystko wywołałoby mniejsze kontrowersje, a nawet POKLASK wród wiadomych odbiorców. Właśnie dlatego o czym napisał Dariook. Bo wzieliby koleżkę z towarzystwa wzajemnej adoracji. Z którymi strzelają prymitywne żarciki przed meczem albo podczas tych żenujących coraz bardziej programów w c+.

To zamiast pochwalić Wisłę, Junco, że ma jakiś pomysł, że nie idzie na łatwiznę, że chce właśnie spróbować czegoś nowego, że cały proces zatrudnienia był obwarowany dokładnym sprawdzeniem Ramireza w środowisku, zaczerpnięciem opinii na temat gry całej Wisły u trenerów La Liga, zamiast pochwalić tą nową jakość (na razie w zarządzaniu) oni zachowują się jak banda zakompleksionych, pryszczatych gimbusów.

Dlaczego np. nie zrobią programu (tzn, ja wiem dlaczego nie, ale pytam retorycznie) pt. "Dziś w Liga+ Po Godzinach - sprawdzamy jaki pomysł na Wisłę ma trener Ramirez". Rzeczowo, rzetelnie, zobaczyć czy podczas meczu z Koroną były już jakieś zmiany w grze itp. To nie, ta gimbaza zrobi program czy to policzek dla polskich trenerów..

Niewielu pewnie widziało, ale siedziałem dokładnie nad sytuacją jak "Mały" zlał dziennikarza z c+ gdy ten prosił go o wywiad w przerwie. Pięknie się dziennikarzyna zirytowała.
Ostatnio edytowane przez nesta : 13.02.2017 o godz. 09:54.
Odpowiedz cytując