Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2017, 11:27
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Liberalne, a "liberalne" reformy znaaaacznie się różnią. LSD z wejściem do NATO i UE to ostatnie podrygi konającego, to im miało zapewnić wynik wyborczy, a jeśli nie (co ukazała historia), to dla nich znacznie lepiej, by sterowały nas "liberały" z Paryża, Berlina i Brukseli.
Dobra, to jeszcze wyjaśnij mi pewną rzecz.

Z jednej strony mamy układy i trzymanie władzy przez beton pzpr-owski i postuluje się likwidacje tychże układów a z drugiej strony piszesz o 'podrygach konajacego' oraz o przekazaniu sterowania krajem Paryzowi i Brukseli. Sugerujesz tym samym ze wejscie do UE czy NATO bylo głownie parawanem dla komunistów chroniącym przed kimś/czymś?

Kogo lub co masz na mysli?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA