Chodziło mi o problemy związane z korupcją jak i reszte róznic miedzy krajami - pkb, liczba ludnosci położenie geograficzne i z tego wynijakące inne problemy społeczne. Wiec nie wiem czy jakos można porównać Polskę do Rumunii - pisze to w kontekscie mojego 'pytania'.
ABGwislakABG napisał(a):

|
Rozstrzelanie komuchów to raz, PRAWDZIWIE liberalne reformy to 2.
|
Też chyba to niewiele zmienia. Komuchy u nas zostawione wiele 'liberalnych' reform przeprowadziły i w nich czynnie uczestniczyły. SLD miała duży wpływ na politykę po okrągłym stole jak i na wejscie do NATO czy UE.
Edit:
jak to teraz brzmi ... 'prawdziwe liberalne reformy'. Jak ubranie ktore wyszlo z mody.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA