Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2017, 13:42
Cytat:
Jarooo, czyżby? A Królikowski?
Nie wiem kto to
Cytat:
Jaroo1, nie naśmiewam się ze śmierci tych ludzi. To tragedia dla ich rodzin. Naśmiewam się z takich jak Ty, którzy wierzą, że jakieś pionki miały tajemną wiedzę o zamachu w smoleńsku i trzeba ich było zabić. I które twierdzą, że zmieniła się władza i odpowiedzialni za śmierć tych ludzi, czyli jak rozumiem szeroko pojęta banda Tuska w zmowie z Putinem przestała mieć moc, żeby zabijać następnych.
Czy ja gdzieś pisałem o jakiejś tajemnej wiedzy? Banda Tuska czy Putina albo kogo innego, nieważne. Fakty są takie, że za rządów PO zginęło kilkadziesiąt osób w tym kilkanascie powiązanych ze sprawą Smoleńska i Leppera. I wszystkie te zgony miały miejsce do dwóch lat po Smoleńsku i zaraz po śmierci Leppera - także dziwny zbieg okoliczności. Wszystkie zgony miały też miejsce za rządów PO. I zgony przestały występować pod koniec rządów, wraz z nastaniem afery podsłuchowej u Sowy - czyli wyszło tak jakby klimat zaczął się zmieniać.
Od 2013 roku chyba najgłośniejsze zgonu to śmierć Kulczyka, syna Wałęsy i Rafała Wójcikowskiego. Gdzie syn Wałęsy to typowy alkoholik z problemami więc nie ma tu nic dziwnego, że się przekręcił. A śmierć Kulczyka i Wójcikowskiego może być tak samo zagadkowa jak i prawdopodobna.
Dziwne więc, że tyle trupów było za rządów PO a nagle ginie jedna osoba na rok.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.