|
1) Generał Sławomir Petelicki
2) Marek Dulinicz
3) Siergiej Tretiakow
4) Eugeniusz Wróbel
5) Dariusz Szpinieta
6) Dr inż. Włodzimierz Abramowicz
7) Bp. Mieczyslaw Cieślar
8) Remigiusz Muś
9) Krzysztof Zalewski
Może nie kilkadziesiąt ale 9 osób się zebrało. Do tego druga taką listę można stworzyć ze sprawy Leppera i jego kolegów, który też sobie umarli.
Fajnie, że naśmiewasz się ze śmierci osób i nic ci nie mówi, że nagle umierają ludzie od Smoleńska czy Leppera. Teraz mi podaj listę samobójców z PO czy PSL. A nie, sorry, zapomniałem, że tylko ci co sa za PiSem lub anty PO i anty cały ten układ są czubami, którzy sobie odbierają życie i pechowcami, którzy giną w wypadkach.
PS I te wszystkie osoby umarły sobie w okresie po 10 kwietnia 2010 do końca 2012 roku. Kurde i nagle od 2012 roku już chyba nikt od Smoleńska się nie zabił, kurde. A PiS rządzi od ponad roku i też kurde nie kojarzę jakichś tajemniczych zgonów. Kurde, ile jest tych zbiegów okoliczności.
Z Lepperem to samo, zabił się on i zaraz po nim kolejni ludzie i później znowu cisza i już żadni koledzy Leppera się nie zabijają.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.02.2017 o godz. 11:56.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|