Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2017, 19:29
regan napisał(a):Wyświetl post
Ja nie porownuje do Holendrow, tylko wskazuje na to, ze droga ktora zmierzamy moze miec swoj koniec z takim samym efektem jak za Holendrow czyli z pilkarzami ktorzy beda nas mieli w dupie do tego roszczeniowi i marni. Znowu sie zrobi internazionale a w naszych warunkach to nie przejdzie. To nie Anglia!
Chodzi mi tez o druga rzecz, zeby tez skupic sie na nastepcach generacji Wislakow z krwi i kosci typu Brozek Glowa Sobol Bogus Maly, ktorzy za Wisle dadza sie pokroic i w trudnych chwilach nie zawiodą. Ostatnio ten obszar zaniedbali Holendrzy i teraz takiej generacji juz nie mamy. Trzeba ja stworzyc od nowa, dlatego trzeba stawiac na naszych.
Obcokrajowcow juz wystarczy
ooooooo
toś pan poleciał

z koksem, miałem i węglem po całości
Wiślak z krwi i kości Brożek
czy myślimy o tym samym macha_czu rękami i ....ującym gościu na każdego kto mu nie odda piły?
opowieści o specyfice Brożka są znane jak Kraków długi i szeroki i nijak się mają do jego teoretyczno-praktycznej wiślackości

a Boguski? tenże który jakiś czas temu rzekł był (bo mu się oczko odkleiło od tych kilku goli co to strzelił jesienią) że on wypełni kontrakt z Wisłą ale jak dostanie dobry kontrakt w kraju lub zagranicą... to wicie rozumicie

może ci umknęło, ale z tego co mówili ostatnio i Junco i Sarapata jasno wynika że Akademia ma być podstawą tego co się będzie działo w Wiśle, ale wychować na każdą pozycję ... cóż tego się u nas nie da z różnych względów osiągnąć

Na razie poszerzanie składu odbieram jak najbardziej na plus
tym bardziej że przyszło dwóch Polaków jeden do składu (Bartkowski) na już drugi na potem (Słomka)
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując