Wyświetl pojedynczy post
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2017, 18:48
Przecież to sytuacja nie do porównania. Holendrom Valx załatwił chore kontrakty, na dodatek cały tamten zaciąg był wiekowy. Tu masz zawodników, którzy maja jeszcze sporo do udowodnienia. Z dużo większymi chęciami do gry, a nie emerytów odcinających kupony od nazwiska. Nawet Stilic jest w wieku, w którym musi sie postarać, bo inaczej nie przedłuży z nim Wisła i nie znajdzie innego klubu.

Proporcje nie maja nic do rzeczy. Jesli zawodnicy z zagranicy prezentują odpowiednią jakość to niech ich będzie nawet większość. Narodowość to ostatnia rzecz na jaką się patrzy teraz w piłce, za wyjątkiem tych wszystkich limitów.

Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie krzyczał, aby wpuścić młodych Polaków, chyba ze chce Wisle w 1 lidze. Bo taka jest właśnie ich jakość obecnie. Wiec nie wiem po co ktos kto dobrze życzy Wisle chciałby ich na boisku.

Utożsamianie z klubem. Nie wiem kto, ale ja sie utożsamiam z Wisła, z klubem jako całością i czy gra tam 11 obcokrajowcow czy 11 Polaków mnie nie obchodzi. Wisła ma mieć jakość i wyniki. Jak tych 11 obcokrajowcow będzie dobrych i Wisla będzie wygrywać to każdy ich będzie kochał i stadion będzie pełny. Tak to działa.
Odpowiedz cytując