szprotson napisał(a):

ze bet 365?
uff, bede mogl dalej przepierdalac hajs u nich...
E: Twoj post to na podstawie własnego wniosku czy pewne info? Bo jesli to twoj wniosek to nie wiem czy wziales pod uwage ze jak oni wejdą do PL legalnie to ich super oferta nie bedzie juz taka super, w zwiazku z czym straca klientow. Ja np. bede wolał grac przez VPN bo roznice przy duzych kursach juz sa dośc spore.
|
Przepisy są na ten moment restrykcyjne oraz ustawa nie została ostatecznie notyfikowana przez KE. Jeśli ustawa zostanie notyfikowana w takiej formie duża liczna buków na pewno zastanowi się nad opłacalnością. Większość dużych graczy myślę, że wjedzie na nasz rynek mimo zaostrzonych przepisów. Druga sprawa, jest taka, że nie będziesz mógł grać za pomocą VPN w przypadku notyfikacji tej ustawy przez KE gdyż bet365. COM przestanie obsługiwać polskich klientów. Polski rząd będzie mógł się wtedy od nich domagać olbrzymich odszkodowań za naruszenie obowiązującego prawa. Jeden z bukmacherów już zdecydował się na taki krok, przestał obsługiwać klientów z PL. Dlatego jeśli taki bet365 zdecyduje się wykupić licencje zostanie stworzony tak jak w Hiszpanii czy Wloszech osobny adres bet365. PL
W każdym razie przepisy dla Wisły mogą być korzystne zważywszy, że będą mogli reklamować się legalnie wspierając polski sport.