|
Masz rację.
Na świecie nie ma czystego obiektywizmu, tak jak nie ma ideałów, nieskazitelnych autorytetów czy szczescia w czystej postaci. Mimo to zawsze do tego ideału się dazy i to cos na 'szczycie' skali trzeba nazwać 'dobrym' 'idealnym' 'profesjonalnym' czy 'niezależnym' czy 'pięknym'.
Nie wiem co chcesz powiedzieć - ze przyjmujesz ogolnie wiadomy brak ideałów i dajesz zielone swiatlo na brak 'obiektywizmu'? Ze zgadzasz się na 'polskie obozy zaglady' oraz na to że TVN i TVP nigdy nie beda 'obiektywne'?
Nie wiem, jeśli pojęcie obiektywnosci nie pasuje bo jest zbyt abstrakcyjne, zastąpmy je słabszą 'rzetelnością'. Rzetelna TVN jest nam potrzebna Polsce jak woda rybie. Też będzie.
--
2.8 miliarda ma kosztowac podatnika utrzymanie TVP. W 2013 budzet wynosił 1.4 miliarda a Braun mówił o 'optymalnym' w wysokości 2.2
PiS chce dwukrotnego wzrostu budżetu TVP.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 31.01.2017 o godz. 09:18.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
|