Wyświetl pojedynczy post
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2017, 18:32
teo napisał(a):Wyświetl post
Patrzac na ostatnie 4-5 okienek transferowych to obecne wydaje sie byc najciekawszym.
Ogladam regularnie filmiki ze zgrupowania. Rzuca mi sie w oczy, ze podczas kazdego treningu kladzie sie nacisk na zajecia okolopilkarskie, ktore maja zawodnikow rozwijac i pomoc im w lepszej grze.
Sporo gry na jeden, gora dwa kontakty...
Jesli przeloza to na mecze i bedzie skutecznosc to bedzie ciekawie.
Ciekaw jestem co wtedy powiedza krzykacze na temat Ramireza.
Fanem jego nie jestem, ale jak juz zostal trenerem to niech dostanie 3 mecze i zobaczymy.

Biorac pod uwage gdzie klub byl pol roku temu (meres) i jaka jest wysokosc dlugow klubu to ilosc zawodnikow, ktora juz przyszla powala.
Zapomnijcie panowie, ze 100 proc dochodow z transferow wychodzacych bedzie przeznaczonych na transfery przychodzace. Dlugi trzeba splacac, budzet bilansowac, a nie grajac w europejskich pucharach nie da sie tego zrobic inaczej niz sprzedajac zawodnikow.

Placz jest o Jovicia. A co mieli zrobic? Jak z Arseniciem robia nam? Spuscic goscia do rezerw, nie wziac zlotowki i latem dac mu odejsc?
Z niewolnika nie ma pracownika. Dostal kontrakt zycia byc moze, klub zarobil na dwoch nowych zawodnikow wiec nic tylko sie cieszyc z takiego obrotu spraw, a nie ze wyszlo minusowo.

Mysle, ze latem pozegnamy Ondraska, bo chlop sie nie bedzie odnajdywal w nowej rzeczywistosci taktyczno-treningowej.
to się okaże, bo Ondrasek jest mocny fizycznie a gdyby dołożył do tego skuteczność to może być naprawdę groźny. Brożek nie ma siły na cały mecz, to najpierw Kobra, później Broziu na 20 minut na pełną pi..dę żeby jeździć na dupie i to może być dobre rozwiązanie.
Odpowiedz cytując