Wyświetl pojedynczy post
teo
Banita

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2017, 18:00
Patrzac na ostatnie 4-5 okienek transferowych to obecne wydaje sie byc najciekawszym.
Ogladam regularnie filmiki ze zgrupowania. Rzuca mi sie w oczy, ze podczas kazdego treningu kladzie sie nacisk na zajecia okolopilkarskie, ktore maja zawodnikow rozwijac i pomoc im w lepszej grze.
Sporo gry na jeden, gora dwa kontakty...
Jesli przeloza to na mecze i bedzie skutecznosc to bedzie ciekawie.
Ciekaw jestem co wtedy powiedza krzykacze na temat Ramireza.
Fanem jego nie jestem, ale jak juz zostal trenerem to niech dostanie 3 mecze i zobaczymy.

Biorac pod uwage gdzie klub byl pol roku temu (meres) i jaka jest wysokosc dlugow klubu to ilosc zawodnikow, ktora juz przyszla powala.
Zapomnijcie panowie, ze 100 proc dochodow z transferow wychodzacych bedzie przeznaczonych na transfery przychodzace. Dlugi trzeba splacac, budzet bilansowac, a nie grajac w europejskich pucharach nie da sie tego zrobic inaczej niz sprzedajac zawodnikow.

Placz jest o Jovicia. A co mieli zrobic? Jak z Arseniciem robia nam? Spuscic goscia do rezerw, nie wziac zlotowki i latem dac mu odejsc?
Z niewolnika nie ma pracownika. Dostal kontrakt zycia byc moze, klub zarobil na dwoch nowych zawodnikow wiec nic tylko sie cieszyc z takiego obrotu spraw, a nie ze wyszlo minusowo.

Mysle, ze latem pozegnamy Ondraska, bo chlop sie nie bedzie odnajdywal w nowej rzeczywistosci taktyczno-treningowej.
Odpowiedz cytując