Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2017, 01:11
heoij napisał(a):Wyświetl post
Hipokryzja?
I mentalność kalego. Mnie wolno a Tobie nie, lub jeśli on robi to ja też mogę.

Tak na chłodno patrząc, co wniosło do programu i do zycia politycznego przytoczenie Petru jako przykładu? Syf, kłótnie pozew sądowy i nic wiecej. I o to w zasiadzie chodziło.

Zobacz jeszcze drugi wątek, dyskusja sprowadza sie do tego czy kolumna aut jechala na sygnale czy nie. Moim zdaniem jest to tylko forma dyskredytacji problemu pt. naduzywanie przez władzę uprawnien i stawiania się ponad prawem. Tam nikt nie potrafi brac na siebie odpowiedzialnośći za czyny za to ładnie potrafi zamiesć pod dywan. Misiu już stwierdził ze Antoni jest poszkodowanym w calej sprawie. Kogo tak na prawde obchodzi to czy był sygnał czy nie? Co więcej, czy temat bezkarności urzędników bedzie kiedykolwiek poruszony w TVP? Kto ruszy temat 30 aut macierewicza za 35 milionów? Kto ruszy temat traktorów z klimatyzacją za 7 baniek? TVP PiS? Bo mnie sie wydaje że jedynie TVN ma tu szansę na rozwinięcie tematu. Mylę się?

TVN ma sporo za uszami ale wydaje mnie się że TVP w cale nie bedzie lepsza. Co więcej, bez dobrego dziennikarstwa z obu stron, nie bedzie wolnej Polski - media opozycyjne (takie TVN/Wyborcza) są nam obywatelom potrzebne jak woda rybie. Ja tylko mam nadzieje że ta wojna kiedys skonczy sie przez trzeciego gracza ktory profesjonalizmem zgarnie rynek.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.01.2017 o godz. 01:14.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA