Jay jay napisał(a):

rzut oka na tabele pokazuje gdzie tkwi największy problem Wisły Kraków w sezonie 2016/2017
http://www.90minut.pl/liga/0/liga8694.html
gorszą obronę ma tylko Ruch Chorzów oraz Korona Kielce. Nie trzeba chyba mówić, że te 5-6 bramek mniej straconych oznaczało by 4 miejsce w lidze i eliminacje do LE.
|
30% tych bramek straciliśmy w 2 meczach z Pogonią i Śląskiem
Ok to nadal srednia ponad 1 bramkastracona na mecz- czyli za duzo ale tez bez przesady
dj_ibutti napisał(a):

Nie chcę być złym prorokiem, ale Mąka nigdzie i nigdy nie zaprzeczył wprost odejściu do (L), czy gdziekolwiek indziej.
A ściąganie tego "syna trenera" na DM, musi świadczyć o tym, że ktoś ze środka odchodzi. Inaczej byłby to głupi ruch. Brlek, Stilic, Popo, Maka, Cywka, na upartego Uryga, Laskoś i jeszcze jeden ?
|
Ja po cichu licze, ze to jednak ktos sie zreflektował, ze nam typowej 6 brakuje (tak go charakteryzuja, nie mam pojecia jak on gra) niz, ze ma to być następca Maki
Chociac jak (L) jest w stanie takiemu Jedrzejczykowi 800 tys E placic, to sie Krzychowi pewnie oczy zaświeciły, moglby spokojnie zawołac od nich 5 razy tyle co ma u nas
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"