Cytat:
Ale jeśli do Ciebie to nie przemawia, też moge przytoczyć bardziej rynsztokowe porównanie: jakby ktoś powiedział że faktem jest że Twój ojciec sprzedawał się, był donosicielem i śmieciem a w kulminacyjnym punkcie konsternacji dodał że to tylko tylko prowokacja w celu inicjacji dyskusji dotyczącej postprawdy i kłamstwa, to jakbys sie czuł? Tak jak Petru wtedy?
I teraz, przy.......isz sie dla zasady do moich słow czy odpuscisz i wezmiesz udział w dyskusji operując na przykładzie własnego ojca? Bo ja bym wyszedł tak jak ta posłanka.
|
Ale co Ty porównujesz, wyzywanie i obrażanie rodziców do słów, że niejaki Ryszard P. został zatrzymany przez służby?
Porównanie tekstu o Rysiu do jakiejś paniki przed marsjanami he he he
Rozumiem, że w nowoczesnej po tych słowach mogło dojść do paniki i masowych samobójstw? hehe
Dokładnie chodzi o to nagranie:
https://www.youtube.com/watch?v=49DnT7Ribd0
Ojej, jaka afera, gościu przed wejściem do studia mówi newsa, dosłownie za minutę mówi, że kłamał. A najlepszym podsumowaniem jest po chwili zdziwienia i zażenowania śmiech ludzi.
Zapędzaj się dalej w kozi róg a oczywiście już TVNu nie bronisz i się nie odnosisz do tego co napisałem.
Z wami się normalnie rozmawiać nie da.
Cytat:
|
I dzieki temu że jest prywatna, puszczać takich 'newsów' nie będą.
|
Kłamiesz kłamco. TVN kłamał w sprawie Smoleńska od początku (wiedząc od razu kto był w kokpicie, kto co mówił, kto ile wypił. W sprawie ekscesów Wiplera pod pewnym klubem też chyba jakiegoś lewego świadka podstawiali. W końcu TVN robi coś takiego:
Cytat:
|
Dziennikarz TVN przedstawił mi się jako przedstawiciel innego medium. Co więcej, powiedziałem mu, jak się nazywam - tak Witold Rosowski ze stowarzyszenia Solidarni 2010 reaguje na odpowiedź TVN. Przypomnijmy: telewizja TVN pokazała wypowiedź Rosowskiego, przedstawiając go jako pilota Jaka-40 Artura Wosztyla, a następnie tłumaczyła się, że doszło do pomyłki.
|
Także idź wymyślać problemy i kłamać gdzie indziej.