Slabi to sa, mojta, petrzak ale kontuzje go zalatwily, buchalik, uryga.... widziales wczoraj Popovicia? A widziales Popovicia w inny meczach? Obecnie najlepszy srodkowy pomocnik Wisly podkresle srodkowy nie ofensywny... jedyny ktory probuje cokolwiek rozgrywac od tylu... reszta narazie gra beznadziejnie w tym elemencie... Ogladni sobie mecz PP z lechem, jak by gral Maczynski jak w tamtym meczu to nie bylo by w ogole roznowy ale Maka tez musi szukac lepszej gry narazie pokazuje zamalo jakosci... ja wierze bardzo mocno ze Kiko nauczy srodkowych pomocnikow jednej bardzo waznej rzeczy utrzymania sie przy pilce bo unas srodek wyglada tak zeby jak.najszybciej oddac pilke gdzie indziej... w ostatnim sparingu zobaczylem cos nowego co mowil trener z jednym z wywiadow ze trenowali 5-6 podan w srodku i dlugi przerzut na droga strone i bardzo dobrze im to wychodzilo w sparingu... najwazniejsze jest to ze w koncu widze ze zawodnicy maja jakis schemat zagran a nie ze nikt nic nie wie jak grac jak rozprowadzic akcje... powiedzcie mi jaki schemat zagran sie powtarzal u wdowczyka na bojsku

Ja nie widzialem zadnego wszystko to bylo tak rwane i niw przewidywalne raczej tylko na jakosci zawodnikow budowane np. Co zrobi Malecki? No wlasbie jesli nic to porazka... a tu teraz sa ludzie jakies kolwiek schematy czego nie bylo widac prze ostaniw 3 lata to jest postep... ogladnijcie sobie jeszcze raz sparing i zobaczcie jak czwsto.provowali krotkich zagrac i szybki przerzod na druga strone... sorry za bledy pisalem szybko z kom.