Jaroo1 napisał(a):

|
Nie wiem czy ja coś źle zrozumiałem/źle obejrzałem. Chodzi chyba o program, który dotyczył nieprawdziwych informacji i prowadzący program podał taką bujde informację po czym za 30 sekund powiedział, że to wszystko wymyślone. Na prawdę on coś takiego strasznego zrobił czy to jest przypierdalanie się dla zasady?
|
Moim zdaniem kżdy kto odrobine profesjonalnie zajmuje sie mediami zna poniższy fakt:
http://wpolityce.pl/polityka/169682-...a-o-marsjanach
I zacytuję podsumowanie:
Cytat:
|
Do "wojny światów" nawiązał nawet Adolf Hitler, który uznał audycję za świetny przykład "demokratycznej dekadencji i zepsucia".
|
Ale jeśli do Ciebie to nie przemawia, też moge przytoczyć bardziej rynsztokowe porównanie: jakby ktoś powiedział że faktem jest że Twój ojciec sprzedawał się, był donosicielem i śmieciem a w kulminacyjnym punkcie konsternacji dodał że to tylko tylko prowokacja w celu inicjacji dyskusji dotyczącej postprawdy i kłamstwa, to jakbys sie czuł? Tak jak Petru wtedy?
I teraz, przy.......isz sie dla zasady do moich słow czy odpuscisz i wezmiesz udział w dyskusji operując na przykładzie własnego ojca?

Bo ja bym wyszedł tak jak ta posłanka.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA