Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2017, 21:44
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy ja coś źle zrozumiałem/źle obejrzałem. Chodzi chyba o program, który dotyczył nieprawdziwych informacji i prowadzący program podał taką bujde informację po czym za 30 sekund powiedział, że to wszystko wymyślone. Na prawdę on coś takiego strasznego zrobił czy to jest przypierdalanie się dla zasady?
Moim zdaniem kżdy kto odrobine profesjonalnie zajmuje sie mediami zna poniższy fakt:

http://wpolityce.pl/polityka/169682-...a-o-marsjanach

I zacytuję podsumowanie:

Cytat:
Do "wojny światów" nawiązał nawet Adolf Hitler, który uznał audycję za świetny przykład "demokratycznej dekadencji i zepsucia".
Ale jeśli do Ciebie to nie przemawia, też moge przytoczyć bardziej rynsztokowe porównanie: jakby ktoś powiedział że faktem jest że Twój ojciec sprzedawał się, był donosicielem i śmieciem a w kulminacyjnym punkcie konsternacji dodał że to tylko tylko prowokacja w celu inicjacji dyskusji dotyczącej postprawdy i kłamstwa, to jakbys sie czuł? Tak jak Petru wtedy?

I teraz, przy.......isz sie dla zasady do moich słow czy odpuscisz i wezmiesz udział w dyskusji operując na przykładzie własnego ojca? Bo ja bym wyszedł tak jak ta posłanka.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.01.2017 o godz. 21:46.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA