Cytat:
|
Możesz rozwinąć, bo nie do końca wiem co według Ciebie jest bzdurą/bujdą.
|
Tak jak Ci napisałem wyżej, podajesz jakieś argumenty typu Misiewicz a resztę budujesz na farmazonach typu aborcja, OT itd Później z tych farmazonów sobie budujesz tezę, że PiS jest gorszy wizerunkowo od PO.
Cytat:
Ludzie walczyli z Jezusem na ustach i krzyżem w ręku z okupantami ze wschodu i zachodu.
No no, w XV, XVI, XVII wieku też.
|
Co ja Ci poradzę, że od dawien dawna Polacy jak walczyli o swoje państwo to z modlitwą w ustach? Zrobili ci katole wiele dla Polski i tyle. Twoje śmieszkowanie na temat inkwizycji jest tutaj tak poważne i sensowne jak Twoja działalność w kwestii PiS gorsze od PO.
Pokazuje to znowu jaki masz ból dupy i brak wiedzy bo inkwizycja zabiła kilkadziesiąt tysięcy ludzi przez 600 lat. Więc nawet przyjmując 100 tys ofiar to daje na rok średnio 1,66 osoby. Naprawdę jak na tamte czasy, które były ogólnie barbarzyńskie to jak zabili w całej Europie 1,66 osoby na rok to bez kitu jest o co robić wyrzuty temu złemu kościołowi.
Fajnie, że Ty jesteś taki milosierny i chcesz aby przez aborcję w XXI wieku zabijac miliony niewinnych dzieci. Ciekawe gdzie Twoja moralność. A nie, sorry, Ty nie chcesz zabijać, Ty chcesz aby kobieta mogła sama decydować. To w takim razie inkwizytor też sam decydował więc nie oceniaj bo on miał do tego prawo, jego sumienie, jego sprawa i nie obrażaj bo możesz go urazić i mu się smutno zrobi w niebie.
Dalej nie odpowiadam bo ciągle grasz w swoje gierki. Prowokujesz mnie abym się wypowiedział, sam nie piszesz nic sensownego po czym z mojej wypowiedzi wyciągasz co Ci nie pasuje i stawiasz swoje kolejne tezy i zadajesz kolejne pytania.
Masz post ode mnie, post nr 36 091, na te pytania odpowiedz, nie rzucaj słów na wiatr i nie zaczynaj kolejnych wątków skoro poprzednich nie wyjaśniłeś.
Z tezy, że PO jest lepsze, której nie umiesz i nie możesz obronić bo gorszych kurew od PO nie było i nie będzie już sobie przeszedłeś do kolejnej, którą chcesz popsuć dyskusję
Cytat:
|
Będzie równe traktowanie, czy znów okaze sie ze redaktor jest ofiarą w tym całym zamieszaniu?
|
Nie wiem czy ja coś źle zrozumiałem/źle obejrzałem. Chodzi chyba o program, który dotyczył nieprawdziwych informacji i prowadzący program podał taką bujde informację po czym za 30 sekund powiedział, że to wszystko wymyślone. Na prawdę on coś takiego strasznego zrobił czy to jest przypierdalanie się dla zasady?
I jeszcze porównywanie tego do cwela Wojewódzkiego, u którego polską flagę wsadzano w replikę gówna. Widac jakie Ty masz standardy.
I najlepsze:
Cytat:
|
I dzieki temu że jest prywatna, puszczać takich 'newsów' nie będą.
|
Oni jak Ci mówią cała prawda całą dobę to Cię w chuja robią także się nie ośmieszaj takimi wstawkami. Tym bardziej, że w tvn podawali chwilę "po Smoleńsku" co i do kogo Kaczyński mówił przed katastrofą, kto był w kabinie i ile wypił.
Na pewno TVN się ładniej zachował względem Smoleńska niż ten redaktorek z TVP względem Petru.
Macie ludzie mózgi zajebiście wyprane. Szkoda, że w TVNie a nie w Perwolu.