Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2017, 13:42
Tu się nie ma z czym dogadywać. Podałeś swoje przykłady na kompromitację PiSu, ja podałem swoje na kompromitację PO. I mam nadzieję, że każdy zdrowo myślący człowiek bez jakiegoś miłosnego angażowania się do PO czy PiSu realnie oceni, że te 10 pkt, które wymieniłem to jest roz....... PO.
Afery, kompromitacja, kradzież, kłamstwa, niespełnienie obietnic wyborczych, mielenie podpisów ludzi bez pochylania się nad ich zdaniem. To są rządy PO. I to są fakty. Jeśli dla kogoś jest gorszy Misiewicz, Obrona Terytorialna, Matka Boska, Jezus i wyimaginowany obraz króla Kaczyńskiego, który wszystkim rządzi (jakieś dowody na to są?) to rzeczywiście trudno rozmawiać.

I zauważ, że moja teza odnośnie tego, że zamiast rozmawiać zwijasz/cie manatki znowu się potwierdza. Wchodzimy w próbę dyskusji, wspominasz o aborcji znowu, o OT, o wszechmogącym Jarku, któremu pomniki w PiSie wystawiają po czym ja odpowiadam i zadaję pytania o co chodzi i Ty się wycofujesz bo nie potrafisz obronić swoich tez.
Wtłoczyli Ci w mediach do głowy parę zdań i je powtarzasz ale jak spytam kto, gdzie i kiedy to dalej nie wiesz co napisać.

A za 2 strony tego tematu znowu wyskoczysz z aborcją, OT, Kaczyńskim i resztą banałów, wymysłów, po czym napiszesz, że PO byłoby lepszym zarządcą kraju. I tak w kółko. Pozdrawiam i więcej rozsądku życzę.

PS O najważniejszym zapomniałem w PO
11. Prezydent debil, Japonia, krzesło, Szogun i masa wpadek. Do tego zeznania przed sądem, których nikt nie pokazał (uwaga wolnosć mediów więc mogą pokazywać co chcą i nie pokazywać czego chcą), powiązania z WSI i książka Sumlińskiego na poświęcona tej mencie. Ale wiadomo, PiS gorszy więc nikt na Jarka i Antka książek nie pisze i nawet nie byli powiązani z WSI cioty.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 29.01.2017 o godz. 13:56.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.