Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2017, 11:39
Cytat:
Widzisz/czytasz i mam nadzieję iż rozumiesz.Wiem że napisałeś wiele aczkolwiek jakość nie idzie u Ciebie z ilością to po pierwsze.Po drugie gdybyś czytał ze zrozumieniem to co starałem się Ci przekazać to powinieneś zrozumieć słowa "głupoty wypisujesz" dlatego nie chce mi się odnosić do Twoich nazwijmy to "rewelacji". Napisałem Ci kiedyś dyskutowaliśmy merytorycznie ale teraz..Hmm wymień odbiornik albo zmień wydawcę
Od tego zaczęły się Twoje rewelacje:

Cytat:
Naoczni świadkowie zeznają "pojazdy nie wydawały sygnału dźwiękowego" w związku z czym nie spełniały warunku dla pojazdów uprzywilejowanych.Ale nic to śledztwo przejmuje ŻW czyli znów Sędziowie w swojej sprawie..Nic się nie zmieniło poza TKM!!
heoij:
Cytat:
Na antenie TVN24 o godzinie 9:31 pojawił się świadek zdarzenia, opowiadał co się stało. Mówił również o sygnałach jakie słyszał i widział.
Staliśmy spokojnie na światłach i w pewnym momencie usłyszałem sygnał pojazdu uprzywilejowanego, czyli syrenę i niebieskie światła migające w lusterku
powiedział świadek zdarzenia, Piotr Pijanowski.

O 12:43 sytuacja nagle się zmienia? Na to wychodzi, ponieważ reporter stacji stwierdza, że nikt nie słyszał, by kolumna pojazdów poruszała się na sygnale.
Żaden ze świadków kolizji nie potwierdził, że ministerialna kolumna poruszała się na sygnale
podał Kamil Czaplicki, redaktor tej stacji.
jaroo1:
Cytat:
https://www.facebook.com/NagrodaZlot...c_ref=NEWSFEED
Zobacz post ze wczoraj, z godziny 9:38
Także u kogo jakosc nie idzie z ilością, kto wypisuje głupoty, kto powinien zmienić odbiornik to chyba już wiesz. Farmazon farmazona, farmazonem pogania i tyle w temacie.

Napisałem Tobie i Twoim kolegom już wcześniej, potraficie tylko się dojebać do PiSu a jak trzeba pomyślec i podać fakty to nie ma komu. Z kolei kiedy zadam pytania ja to żaden nie odpowiada tylko pisze swoje i kolejne pytania zadaje mi.
Wasze ostatnie farmazony:
1. Brak świadka, który by twierdził, że kolumna z Antkiem jechała na sygnałach.
2. PO obsadzało stołki ludźmi kompetentnymi (ha ha ha) może te stołki w Japonii...
3. PiS wizerunkowo jest gorszy od PO (ha ha ha)

Mam wyjebane na ten PiS. Popieram obecnie Kukizów ale jak ktoś pisze takie brednie to trudno nie odpisać i wstawić się za prawdą.
Jebnęliście 3 farmazony, każdy z Was (Łukasz, Azor, Ty) po jednym na głowę, a jak trzeba obronić te farmazony to żaden nie potrafi tylko się chwytacie kolejnych rzeczy typu TK, Dziwisz, aborcja itp.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.