Cytat:
Masz rację, 100% poparcia.
Jednak jeśli popatrzymy na naszych obecnych bocznych obrońców Sadlok, Bartosz, Pietrzak i Mójta to oprócz Sadloka, każdy z wymienionych zdecydowanie lepiej czuje się w ofensywie, niestety mając mniejsze lub większe braki w defensywie. Bartkowski ma być właśnie defensywną wersją bocznego obrońcy. Z wypowiedzi kibiców Wigier chłopak owszem podłącza się do akcji ofensywnych ale zdecydowanie pewniej czuje się w obronie.
Co do Lloncha, na początku byłem bardzo sceptyczny póki nie dowiedziałem się, że został wybrany do najlepszej 11, 3 ligi hiszpańskiej i zebrał tam na tyle dobre recenzje, że w ,,walce" o niego stanęło razem z Wisłą kilka klubów z 2 ligi hiszpańskiej o czym wspominał Ćwiąkała, mówiąc że transfer do Wisły wcale nie jest taki pewny.
|
Też mnie to pociesza. Z drugiej strony myślę, że gdyby rzeczywiście był na tyle ogarnięty to Granada by go po porostu przesunęła do pierwszej drużyny. Chyba, że akurat środek pola mają mocno obsadzony. Trudno wyczaić.
Co do Valencii. Pisały o nim wiarygodne źródła, więc coś na rzeczy było/jest. Z drugiej strony wislaportal pisał, że nie ma tematu Lloncha, gdy wszyscy dzięki Bochniewiczowi wiedzieli, że jakiś kontakt na pewno był. Dziwna sprawa.