Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2017, 11:03
Cytat:
Jaroo1 Cieszę się że wywołałeś mnie do odpowiedzi.Kiedyś dyskutowaliśmy merytorycznie natomiast teraz czytając jakie głupoty wypisujesz głowa mała.Takiego Teheranu dawno nie widziałem.Cytat z Ciebie np. Ale główne grzechy PiSu to wyjebanie jakichś dziadów z TK i wstawienie swoich - czyli nic wielkiego...Nie wiem czy Ty jak miałeś WOS to nie uważałeś czy byłeś na wagarach.Ale skoro tak świecisz tu wiedzą to chyba znasz podział władzy w Polsce.Pro forma przypominam bo nie reagujesz a więc Konstytucyjna Sądownicza Ustawodawcza Wykonawcza a tfu kolejność nie przypadkowa-takie korki za free dla Ciebie.Uporządkowany system prawny jest albo go nie ma.Tym się różnimy od republik bananowych ale to raczej chyba wiesz(mam nadzieję)Pieprzysz głupoty o Nowaku na podstawie wiedzy medialnej tej samej którą gównowybiorcza wypisuje o Wiśle.Ale jak juz zegarek Nowaka miał wstrząsnąć Polską to ja pierdziu:
Trochę więcej tu napisałem niż Ty byłeś łaskawy się do tego odnieść. Więc mi nie mów, że pieprzę głupoty skoro sobie wybierzesz dwa wątki, pośmieszkujesz i na tym skończysz.
TK to jest zbiór s....ysynów upolitycznionych. Z PZPRowcami na czele (były prezes Rzepliński). Nie wiem czy Ty coś ogarniasz ale teraz ja Ci coś podpowiem. Ten podział władzy możesz sobie przy obecnym systemie wsadzić w cztery litery bo i tak zawsze rządzi partia i to partia namaszcza swoich ludzi. Naturalne jest więc, że np PO będzie dawało do TK POwców, a PiS pisowców. Co za tym idzie instytucja TK traci swój sens skoro siedzą w niej quasipolitycy.
Także umoralnianie i wymyślanie bujd, że mamy jakis trójpodział władzy, że wszystko jest pięknie tylko PiS zaczyna odpierdalać nagle to jest głupota. Dlatego napisałem, że zamiast innych dziadów wybrali swoich dziadów do TK. Bo jest to instytucja tak ważna i wiarygodna w obecnym systemie, że ho ho a raczej ha ha.
Taki przykład, no powiem Ci , że nigdy bym się nie spodziewał, że Rzepliński będzie anty PiS, że będzie chodził w tych marszach KODu. No nigdy. Gościu z PZPRu, startował z list PO w 2005 do wyborów, kurde, i taki bezstronny człowiek nagle się staje anty PiS? Dziwne nie?
Radze się trochę obudzić bo latka lecą a Ty dalej z dziecinnym myśleniem widzę. Ani sędziowie TK, ani sędziowie w sądach, ani specjaliści w jakichś komisjach śledczych itp nigdy nie będą bezstronni. Chcesz to Ci wybiorą prawilną komisję, która udowodni, że Jaruzelski to zbrodniarz, sędziego, który go skaże na 50 lat więzienia, a z drugiej strony inni, z PO, z lewicy wybiorą Ci ludzi do komisji, która wybieli Jaruzela i sędziego, który go uniewinni. Chcesz to taką komisję złożą w sprawie Smoleńska, takich specjalistów dobiorą, że będą wszystko tuszować i wyciszać a chcesz to takich wezmą, którzy będą udowadniać, że to był zamach, a nawet jeśli nie zamach to będą jebać Ruskich na każdym kroku (ekshumacje, sposób przeprowadzania śledztwa, nie oddawanie czarnych skrzynek i wraku, mycie wraku, rozcinanie wraku itp)

Także zanim się do mnie przyjebiesz to pomyśl trochę bo ja to co piszę to nie są jakieś moje fanaberie tylko opis tego co się dzieje. Nie myśl jak Ci w książeczce napisali, że jest pięknie i mamy podział władzy, że za PO wszystko było pięknie, tylko mów jak jest.
Widzisz, tak się składa, że rozmawiam tutaj z Azorem i Łukaszem i prześledź dwie ostatnie strony, zobacz ile pytań zadałem - odnośnie PO głównie - i chłopaki nigdy nie odpowiadają.
Np Łukasz potrafi tylko napisać, że PO dobierało kompetentnych ludzi na stanowiska (haha). To mu puściłem wiązankę jacy to ludzie rządzili za PO, i co? I nic dalej nie odpisuje. Azor znowu napisał o tym, że wizerunkowo PiS jest lepszy od PO. Tez napisałem swoje zdanie i nie wydaje mi się aby wizerunkowo PO było choć minimalnie lepsze, wręcz odwrotnie. Ty znowu zagadałeś o tych aferach i wyrzucaniu ludzi z partii. To mówię, wyrzucili w PiSie ludzi? Wyrzucili kogoś z PO kiedyś?

No właśnie, wy się posługujecie sloganami i swoimi odczuciami, ja piszę prawdę i zawsze podaję przykłady. I jak przychodzi co do czego to nigdy nie odpowiadacie na pytania tylko wałkujecie swoje wątki.
Cytat:
Cytat:
Było ślisko, wilgotno, Macierewicz wjechał w tył, Misiewicz oznajmia, że nic się nie stało.

To opis wypadku pierwszego, czy kariery drugiego?
Ty żartownisiu Zadzwoń z tym opisem do wtylewizji
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.