szprotson napisał(a):

bo my jestemy takim po.......onym krajem, ze sprzedamy innym wszystko a potem bedziemy od nich kupować i narzekać że drogo.
Ale pal licho zielone. Przetarg na traktory do wojska to jest hit.
|
Jaki Pan taki kram.
Nie sądze by kogokolwiek ten zakup ruszył. Są swoi ktorych sie nie rusza i przykład idzie z samej góry.
W MON rządzi Misiu a szarą eminencją według wyborczej jest zaufany szofer - Kazimierz Bartosik. Czyli kto bliżej 'ucha' ten ma wieksza władze. Górski jestes geniuszem.
Kto trawi wyborczą, proszę:
Tajemnice pana Kazimierza. Kierowcą Antoniego Macierewicza jest były funkcjonariusz WSW
http://wyborcza.pl/7,75248,21299337,...Redirects=true
Postać Antonego też jest specyficzna. Facet z gatunku tych którzy najpierw mówą a potem sie zastanawia co tak na prawde powiedzieli i jaki to przyniesie skutek. Choć w przypadku Antoniego nie jestem pewny co do tego drugiego. Świeżym i dobrym przykładem jest 'szpilka' Rydzyka z ktorej antoni wniosków nie wyciągnął.
Cytat:
|
"Oklaski dla pana Kazimierza i całej ochrony, która tak wspaniale jechała" - mówił Macierewicz. "Mamy nadzieję, że odrzutowcem" - zażartował o. Rydzyk. "Nie, ale też nie Maybachem" - odpowiedział minister.
|
Także widzę 'plusy' całej sytuacji i Macierewicza na świeczniku. Ci ktorzy mieli troche rozumu i watpliwosci co działo się w Smoleńsku, po ostaniej szarży BMW Macierewicza, pewnie wyzbyli się wątpliwości.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA